En Ar

درخشش دانشگاه ايلام مسابقات بتن ACI

به گزارش خبــــرنگار فرهنگي، در بيست و چهارمين همايش ساليانه انجمن علمي بين‌المللي بتن آمريکا (ACI) – شاخه ايران، که به ميزباني دانشگاه شهيد بهشتي برگزار شد، تيم ساروج از انجمن علمي دانشجويي مهندسي عمران از دانشگاه ايلام براي اولين بار موفق به کسب مقام سوم در بخش مقاومت نمونه مکعبي بتن، براي اولين بار موفق به کسب مقاوم مسابقات بتن ACI  شد.

بنا به اين گزارش: اين تيم متشکل از  آقايان رضا فتح اللهي، عرشيا علي‌زاده و رضا عزيززاده با سرپرستي دکتر محمد مهدي احمدي معاون پژوهش و فناوري دانشگاه  است، که توانستند مقام را کسب نمايند.

اين گزارش مي‌افزايد: با هماهنگي و برنامه‌ريزي معاونت فرهنگي و اجتماعي دانشگاه ايلام، دو تيم دانشجويي در اين دوره از مسابقات شرکت کردند.

درخشش دانشگاه ايلام مسابقات بتن ACI