En Ar

عضويت فعال آزمايشگاه مرکزي دانشگاه در شبکه آزمايشگاهي

بر اساس ارزيابي هاي انجام شده توسط شبکه آزمايشگاهي طي نامه اي از سوي جناب آقاي دکتر رضا اسدي فرد مدير شبکه آزمايشگاهي فناوري‌هاي راهبردي معاونت علمي و فناوري رياست جمهوري، آزمايشگاه مرکزي دانشگاه ايلام و پژوهشکده گياهان دارويي و معطر، به عنوان عضو فعال شبکه آزمايشگاهي فناوري هاي راهبردي پذيرفته  و از سرفصل‌هاي حمايتي زير برخوردار شد:

• حمايت از برگزاري و يا حضور کارشناسان در کارگاهها و دوره­هاي آموزشي مورد تاييد شبکه
  • حمايت از تعمير و نگهداري، کاليبراسيون و تأمين قطعات براي تجهيزات موجود و تأمين نمونه مرجع
  • حمايت از اخذ اعتبار نامه استاندارد ISO/IEC 17025
  • حمايت از پياده سازي نرم افزار مديريت اطلاعات آزمايشگاه
  • حمايت از خريد تجهيزات جديد آزمايشگاهي ساخت ايران
  • حمايت از فعاليت کارگروه­هاي تخصصي

لازم به ذکر است که شبکه آزمايشگاهي فناوري راهبردي گرنت هاي متنوعي ويژه:

• اعضاي هيات علمي
  •  دانشجويان دکتري و پسا دکتري داخل کشور
  •  دانشجويان کارشناسي ارشد
  •  اعضاي باشگاه مشتريان شبکه آزمايشگاهي

با هدف حمايت از پروژه هاي تحقيقاتي معرفي مي نمايد. لذا متقاضيان مي توانند به منظور بهره مندي از طرح هاي تخفيف اين شبکه در وب سايت  www.labsnet.ir  ثبت نام نمايند.

عضويت فعال آزمايشگاه مرکزي دانشگاه در شبکه آزمايشگاهي