En Ar

اعطاي بورس دولت مجارستان

بنياد بورس دولت مجارستان با اعطاي تعدادي بورس در مقاطع تحصيلات تکميلي ( ترجيحاً دکتري) در رشته هاي تحصيلي مختلف براي سال تحصيلي 2018 – 2017 موافقت نموده علاقمندان واجد شرايط با مراجعه به آدرس الکترونيکي (www.stipendiumhungaricum.hu) نسبت به ثبت نام در رشته ها و دانشگاه هاي مورد تاييد وزارت علوم، تحقيقات و فناوري به آدرس (grad.saorg.ir) اقدام نمايند.

شايان ذکر است پس از ثبت نام در سامانه فوق الذکر ضروري است متقاضيان فرم شماره 1 را پس از تکميل به دبيرخانه بورس دول اداره کل بورس و اعزام دانشجويان به آدرس پست الکترونيکي (bdiri@saorg.ir) تا پايان وقتاداري مورخ 15 اسفند 95 برابر با 5 مارچ 2017 ارسال نمايند بدهي است پس از پايان مهلت مقرر به هيچ گونه درخواستي ترتيب اثر داده نخواهد شد.