En Ar

متن پيام رياست دانشگاه ايلام بمناسبت آغاز سال تحصيلي 98-97

مهر سرآغاز دانايي و خردورزي و توانمندي؛

توانا بود هر که دانا بود              زدانش دل پير برنا بود

آغاز سال تحصيلي 98-97 با ياد تاسوعا و عاشوراي حسيني محزون است و با سالگرد دفاع مقدس مقارن گرديده است.

تأسي از اين تقارن مي طلبد که نهاد علم فضايل و آموزه هاي کربلا و رشادت ملت در مقابل دشمن را سرمشق جهاد علمي خود قرار دهد. بدون ترديد آزادگي، جوانمردي، ايستادگي و زندگي را «عقيده و جهاد در راه آن دانستن» سرور و سالار شهيدان مي تواند سرلوحه کار جامعه علمي قرار گيرد. در شرايطي که جامعه ايراني در معرض سختي و دشمني هاي متعدد قرار گرفته، دانشگاهها و مجامع علمي کشور بايد دانش، خلاقيت، توان خروج از بحران و استعداد نجات ميهن را به منصه ظهور برسانند. بايد در کنار مردم دانش را به عرصه اجتماعي کشاند و به توليد راهکار پرداخت و ضمن نقد ناصحانه و حقيقت پسند، مسئولين مملکت را در پاسخگوي و حل مسائل ياري نمود. گويي وقت آن رسيده است که ثابت کنيم که سرمايه گذاري چهار دهه در آموزش عالي مدران روز مباداي کشور را تربيت کرده است.

ضمن تبريک فرا رسيدن بهار تعليم و تربيت، مفتخريم اعلام نماييم که با تلاش همه جانبه مجموعه مديريت دانشگاه، شرايط لازم براي آغاز سالي پربار در آموزش عالي استان فراهم گرديده است و اميد مي رود عليرغم تنگناها و محدوديت هاي موجود در عرصه ملي و استاني، دانشگاه ايلام بتواند برنامه هاي پيش بيني شده در قالب برنامه ي راهبردي پنج ساله و برنامه عملياتي 98-97 را به درستي اجرا نمايد. ترديدي نيست که دستيابي به اين اهداف والا جز با اهتمام اعضاي هيات علمي دلسوز و دانشجويان سخت کوش که همواره مايه دلگرمي و مباهات بوده اند، ميسر نمي گردد. عزت، سربلندي و توفيق اساتيد، دانشجويان و همکاران ارجمند را از خداي متعال خواهانم.

خدايا چنان کن سرانجام کار که تو خشنود باشي و ما رستگار

با احترام