حضور جامعه دانشگاهی دانشگاه ایلام در راهپیمایی روز جهانی قدس شهر ایلام

دکتر علي‌محمدي رئيس دانشگاه ايلام، حجت‌الاسلام و المسلمين يعقوبي معاون دفتر نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاه، اعضاي هيأت رئيسه و جمعي از اساتيد و کارکنان دانشگاه صبح روز جمعه 17 فرودين ماه 1403 در راهپيمايي روز جهاين قدس شهر ايلام شکرت کردند.

به گزارش روابط عمومي، جامعه دانشگاهي دانشگاه ايلام همگام با ساير اقشار و مردم انقلابي شهر ايلام، در راهپيمايي روز جهاني قدس شرکت کردند و با حرکت به سمت مصلاي شهر ايلام با سر دادن شعارهاي «مرگ بر اسراييل»، «مرگ بر آمريکا»، «مرگ بر انگليس»،‌ «مرگ بر منافق»، «ما همه سرباز توايم خامنه‌اي گوش به فرمان تو‌أيم خامنه‌اي»، «اين همه لشکر آمده به عشق رهبر آمده» جنايات رژيم گرگ صفت صهيونيستي در نسل‌کشي و کودک‌کشي را محکوم کردند.