سه شنبه های کتاب دانشگاه ایلام ( معرفی کتب تالیفی و ترجمه‌ای اعضای هیات علمی دانشگاه ایلام)

عنوان کتاب: شيمي ترکيبات گياهي

مولف: دکتر محمود روشني عضو هيئت علمي دانشگاه ايلام

کتاب «شيمي ترکيبات گياهي» تاليف دکتر محمود روشني، در 5 فصل و 231  صفحه  منتشر شده است.

کتاب حاضر با عنوان شيمي" ترکيبات گياهي در بر‌دارنده‌ي اطلاعات بنيادي مربوط به جنبه‌هاي علمي گياهان و فراورده‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌هاي گياهي است. با توجه به اهميت انکار ناپذير دانش شيمي در پيشرفت علوم گياهي و گياهان دارويي و از طرفي گسترده بودن نياز جوامع مختلف به اين علوم، آشنايي دانشجويان رشته‌هاي علوم پايه و به خصوص رشته‌ي شيمي با مباحث مذکور ضروري به نظر مي رسد. در اين کتاب سعي شده است ابتدا به صورت کلي فرآورده هاي مهم گياهي مورد استفاده در صنعت طب و .... معرفي شوند.

سپس با تمرکز بر روي بعد شيميايي اين ترکيبات، ساختارهاي شيميايي، ويژگي‌ها و روش‌هاي شناسايي آنها مورد مطالعه قرار مي‌گيرد. در پايان روش‌هاي مهم و مدرن استخراج و استحصال و همچنين مباحث مربوط با کنترل کيفيت فراورده هاي گياهي شرح داده شده است.

سه‌شنبه هر هفته، ما را با معرفي کتب منتشر شده اعضاي هيأت علمي دانشگاه ايلام همراهي کنيد.

روابط عمومي دانشگاه ايلام