رئيس دفتر نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاههاي استان ايلام، گفت: با ارتقاء سواد رسانهاي اساتيد استان ايلام، بايد از ظرفيت اساتيد دانشگاههاي استان براي معرفي اهداف گام دوم انقلاب اسلامي استفاده کرد، که اين مهم از اهداف اصلي راهاندازي شبکه رسانهاي اساتيد و نخبگان استان ايلام در دفتر استاني نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاههاي استان ميباشد.
،
در ابتداي جلسه آئين افتتاحيه شبکه رسانهاي اساتيد و نخبگان استان ايلام، که صبح امروز در محل سالن فرزانگان برگزار شد،،جناب آقاي دکتر بلوچي دبير هم انديشي استادان دفتر نهاد استاني به چيستي، اهداف و ضرورت هاي شبکه رسانه اي اساتيد پرداخته و ضمن معرفي چارت کشوري و استاني، شيوه نامه و مسئولين اين شبکه در دانشگاه هاي استان را معرفي نمودند. سپس حجتالاسلام والمسلمين دکتر سيد محمد رضا حسيني نيا رئيس دفتر نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاههاي استان ايلام به ايراد سخنراني پرداختند و بيان نمودند: قريب 600 عضو هيأت علمي در دانشگاههاي استان مشغول فعاليت هستند، که همگي داراي ظرفيت فوقالعادهاي ميباشند، لذا بايد اين ظرفيت را در اختيار معرفي دستاوردها و آرمانهاي انقلاب اسلامي قرار دهند؛ چرا که همگي ما به اين نظام مقدس مديون هستيم.
دکتر حسيني نيا با تأکيد بر اينکه در زمينه فعاليت در جهاد تبيين بايد توجه کرد که هم عيني باشد و هم علمي، ادامه داد: رسانههاي بيگانه هر کاري ميکنند، که ما و جامعه را به سمت مقاصد خود، که از قضا باطل هم هستند، بکشانند و براي تحقق اين هدف نيز تمام تلاش خود را به کار ميگيرند، پس ميطلبد ما نير در معرفي برنامهها و اهداف گام دوم انقلاب اسلامي کوشا باشيم و از هيچ تلاشي دريغ نکنيم. همچنين ايشان افزودند :ضعف رسانه اي ما موجب جرقه اغتشاشات اخير در کشور بوده و نياز به استفاده حداکثري از تجهيزات و ارکان رسانه اي در اين باب حس مي شد که معاندين با بهره گيري از فضاسازي و شانتاژ هاي رسانه اي، خواستار اغفال برخي از جوانان ما در راستاي سياهنمايي از اوضاع فعلي کشور بودند.
مسئول دفاتر نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاههاي استان با بيان اينکه قرآن کريم يک رسانه قوي است، خاطرنشان کرد: متأسفانه نمره اساتيد در ايلام در کل کشور در خصوص فعاليتهاي رسانهاي، نمره خوبي نيست که بايد تلاش کرد اين نمره به بالاترين حد ممکن خود ارتقا يايد.