در ابتداي اين نشست دکتر عليمحمدي رئيس دانشگاه ايلام و رئيس هيأت نطارت، ارزيابي و تضمين کيفيت آموزش عالي استان ايلام به تبين رويکرد هيأت نظارت و ارزيابي استان پرداخت و يادآور شد: نتيجه بررسيها و مطالعات انجام گرفته در اين هيأت، عاملي مؤثر در رفع مشکلات و چالشهاي موجود و ارتقاي کيفيت سطح آموزش عالي استان خواهد بود.
دکتر عليمحمدي با بيان اينکه ارزيابي مراکز آموزش عالي استان، بايد بر اساس برنامه راهبردي و عملياتي اين مراکز صورت گيرد، خواستار اهتمام به موضوع سند اسلامي شدن دانشگاهها شد و تأکيد کرد همگرايي حاکم بر آموزش عالي استان، فرصتي ارزشمند براي توسعه استان ميباشد.
در ادامه دکتر سلاورزي زاده دبير هيأت نظارت، ارزيابي و تضمين کيفيت آموزش عالي استان ضمن خير مقدم به حاضرين و تشکر از مسئولان زير نظامهاي داير در آموزش عالي استان، به جهت همکاري بسيار خوب با دبيرخانه هيأت استاني در امر بازديد از دانشگاهها و مراکز تحت تابعه به بيان مجموعه اقدامات صورت گرفته در دبيرخانه هيأت نظارت استان پرداخت.
دبير هيات نظارت استاني يادآور شد: بازديدهاي بعمل آمده از دانشگاه و مراکز آموزش عالي استان در سال 1401 با رويکرد جديد و با به کارگيري کارشناسان و اعضاي هيأت علمي متخصص در حوزههاي صورت گرفته است
دبير هيأت استاني اعلام داشت، که در سال1401، با توجه به اينکه برخي از مسائل و مشکلات دانشگاهها و مراکز آموزش عالي در سطح استان و ملي قابل پيگيري ميباشند، دبيرخانه هيأت استان در قالب يک فرم از دانشگاهها و مراکز آموزش عالي مسائل و مشکلات را جهت تشکيل جلسه با حضور استاندار و مديران استاني احصاء نمود.
دبير هيأت استاني در ادامه گزارشي از شاخص هاي ارزيابي هيأتهاي نظارت و ارزيابي استان ارائه و مجموعه اقدامات دبيرخانه در اين راستا گزارش را ارائه نمود.
در ادامه جلسه گزارشي از نتايج حاصل از بازديدهاي بعمل آمده به تفکيک زير نظامهاي پيام نور، فني و حرفهاي، فرهنگيان، مؤسسات غير انتفاعي، علمي کاربردي و آزاد اسلامي در قالب پاورپوينت ارائه شد و سپس نماينده هر زيرنظام ضمن تشکر از دبيرخانه هيأت استاني به ارائه گزارشي از مجموعه اقدامات بعمل آمده در سال 1401 در آن دانشگاه مواردي در خصوص نتايج ارائه شده از بازديد براي حاضرين مطرح نمود.
در پايان جلسه اعضاي هيأت استاني نکات و پيشنهاداتي در خصوص نتايج بازديد از هر زير نظام مطرح نمودند.