En Ar

درخشش دانشگاه ايلام در سومين جشنواره ملي

معاونت فرهنگي و اجتماعي دانشگاه ايلام در سومين جشنواره ملي کرسي‌هاي آزادانديشي (برهان) که به ميزباني دانشگاه علامه طباطبايي و با حضور دکتر کلانتري معاون فرهنگي و اجتماعي وزارت علوم، تحقيقات و فناوري برگزار شد، با کسب هفت مقام برگ زريني را در اين جشنواره رقم زد.

کسب دو مقام اول و دريافت لوح زرين جشنواره در محورهاي تريبون آزاد، تبليغات و مستندسازي، کسب دو مقام دوم و دريافت لوح سيمين جشنواره در محورهاي دبيرخانه برتر و کرسي مطالبه گري، کسب دو مقام سوم و دريافت لوح برنز در محورهاي کرسي پرسش و پاسخ و کرسي مناظره و يک مقام شايسته تقدير و دريافت لوح بلورين اين جشنواره در محور کرسي ميزگرد سياسي، از مقام‌هاي ارزشمند کسب شده دانشگاه ايلام در بخش هاي مختلف اين جشنواره معتبر است.

لازم به ذکر است پس از ارزيابي هاي صورت گرفته دانشگاه ايلام بعنوان دانشگاه برتر اين جشنواره لوح زرين را از سوي دکتر کلانتري معاون فرهنگي و اجتماعي وزارت علوم دريافت نمود.

درخشش دانشگاه ايلام در سومين جشنواره ملي درخشش دانشگاه ايلام در سومين جشنواره ملي درخشش دانشگاه ايلام در سومين جشنواره ملي