En Ar

ضيافت افطار دانشجويان غير ايراني دانشگاه ايلام

ضيافت افطار دانشجويان غير ايراني دانشگاه ايلام و علوم پزشکي در محل جلسات مجتمع فرهنگي اميرالمومنين(هتل لاله) با حضور جمع کثيري از دانشجويان از مليت هاي عراق، افغانستان و پاکستان، امام جمعه محترم استان حجة الاسلام والمسلمين دکتر کريمي تبار، رئيس دانشگاه ايلام جناب آقاي دکتر طاهر عليمحمدي، فرمانده ناحيه دانشجويي برگزار گرديد.

در اين نشست صميمي صحبت هايي حول محور قدس، وحدت امت اسلامي و لزوم ايجاد تعامل بين کشورهاي اسلامي توسط امام جمعه محترم و رئيس دانشگاه ايلام مطرح گرديد. اين مراسم با تلاوت آياتي از مصحف شريف آغاز شد و در ادامه برنامه به ايراد بياناتي در موضوع روز قدس و لزوم وحدت جامعه مسلمين پرداختند.

ضيافت افطار دانشجويان غير ايراني دانشگاه ايلام ضيافت افطار دانشجويان غير ايراني دانشگاه ايلام ضيافت افطار دانشجويان غير ايراني دانشگاه ايلام