En Ar

مراسم آيين نکوداشت دانش‌آموختگان بين المللي دانشگاه‌هاي سراسر کشور در قالب اردوي سياحتي زيارتي به مقصد شهر مقدس قم برگزار گرديد

اين اردو از تاريخ 1402/02/15 شروع و در تاريخ 1402/02/20پايان يافت.مراسم افتتاحيه جشن مذکور در جوار مرقد مطهر کريمه اهل البيت حضرت معصومه(س) با حضور رئيس سازمان امور دانشجويان و مدير کل امور دانشجويان غير ايراني آقايان دکتر داداش پور و دکتر رازقي و هيات همراه برگزار گرديد.

در اين سفر دانشجويان غير ايراني از برخي اماکن سياحتي و زيارتي شهر هاي قم، کاشان و دليجان از جمله: بناي تاريخي حمام فين کاشان، مشهد اردهال: که مرقد مطهر علي ابن محمد باقر(ع) و قبر شاعر معاصر سهراب سپهري در آنجاست و غار چال نخجير: در شهر دليجان استان مرکزي که قدمت آن به هفتاد ميليون سال پيش برمي گردد، بازديد کردند.