En Ar

اطلاعيه اداره کل آموزش در مورد برگزاري امتحانات پايان نيمسال

با سلام و آرزوي موفقيت براي دانشجويان مقاطع مختلف تحصيلي، لطفاً به موارد زير با هدف برگزاري هرچه منظم تر امتحانات توجه فرماييد:

1) قبل از شروع امتحانات، مکان و زمان دقيق امتحانات را از طريق دانشکده ها دريافت نماييد.

2) همراه داشتن اصل کارت دانشجويي و کارت ورود به جلسه ممهور براي دانشجويان در جلسات امتحان الزامي است.

3) با هر نوع تقلب و بي نظمي در جلسات امتحان مطابق آيين نامه انضباطي برخورد خواهد شد.

4)دانشجويان مجاز به آوردن لوازم شخصي از قبيل جزوه، کتاب، يادداشت، کيف و تلفن همراه (روشن، خاموش، ماشين حساب و ...)  به محل برگزاري امتحان نمي باشند، بديهي است آموزش دانشگاه هيچگونه تعهدي در قبال مفقود شدن وسايل دانشجويان نداشته و بعنوان تقلب و تخلف انضباطي محسوب مي شود.

5) در صورت هرگونه بي انضباطي و عدم توجه به تذکرات مراقبين جلسه، از ادامه حضور دانشجو در جلسه امتحان جلوگيري به عمل آمده و وضعيت دانشجو در کميته انضباطي بررسي مي گردد.

6) سالن هاي برگزاري امتحانات مجهز به دوربين مدار بسته با قابليت ذخيره و کنترل اطلاعات مي باشند.

اداره کل امور آموزشي