دانشجویان و کارکنان پژوهشگر دانشگاه ایلام معرفی می‌شوند

« به گزارش خبرنگار روابط عمومي » آقاي دکتر مهدي زاده، معاون محترم پژوهش و فناوري دانشگاه ايلام در گفتگويي با خبرنگار روابط عمومي اظهار داشتند: در راستاي ترغيب و تشويق مجموعه دانشگاهيان ايلام در زمينه انجام پژوهش و فرهنگ‌سازي اين امر مهم، فراخوان تجميع آثار به دانشجويان و کارکنان اين مرکز آموزش عالي ارسال شده است.

وي زمان انجام فعاليت‌هاي پژوهشي را از تاريخ 1 مهر 92 تا تاريخ 31 شهريور 93 عنوان کرد و گفت: فعاليت‌ها بايد در زمينه‌ چاپ مقاله در مجله، تاليف کتاب، ارائه مقاله در همايش‌هاي ملي و بين المللي و ثبت اختراع باشند.

معاون پژوهش و فناوري دانشگاه ايلام آخرين مهلت ارسال آثار را 5 آذرماه اعلام کرد و ابراز داشت: دانشجويان و کارکنان فعاليت‌هاي پژوهشي خود را به معاونت مربوطه تحويل دهند.

آقاي دکتر مهدي زاده بيان داشت: به پژوهشگران برگزيده علاوه بر اختصاص 5 امتياز، جوايز ارزنده‌اي در همايش هفته پژوهش تقديم خواهد شد.