مراسم تقدیر از ایثارگران دانشگاه

« به گزارش خبرنگار روابط عمومي » جلسه تقدير از اعضاء هيأت علمي و کارکنان ايثارگر با حضور جناب آقاي دکتر صحرايي رياست محترم دانشگاه، در سالن فرزانگان برگزار گرديد .

در اين جلسه آقاي دکتر صحرايي ضمن عرض تسليت در پي در گذشت عالم رباني حضرت آيت الله مهدوي کني از ياران صديق حضرت امام(ره) و مقام معظم رهبري وبا آرزوي موفقيت براي همکاران ايثارگر اظهار داشتند: هدف از اين جلسه قدر داني از ايثارگران عزيزي است که در برهه اي از زمان فداکاري نمودند، هر چند کاري که اين عزيزان انجام داده اند براي اين نبوده که زماني از آنان تقدير بعمل آيد بلکه هدفشان معامله با خداوند بوده است لذا همه شما عزيزان ايثار کرده و اين ايثار در بالاترين مرحله اش فدا نمودن جانشان بوده است و کسانيکه براي دفاع از عزت و شرف کشورشان حاضر شدند جانشان را بدهند اينک وظيفه ما است که براي آنان وقت بگذاريم تا آن عزيزان شرايط بهتري پيدا کنند.

دکتر صحرايي بيان نمود: بزرگترين نعمت براي بشر، امنيت است که ما الحمدالله اين نعمت را در مملکت و نظاممان داريم اين در حالي که در بعضي از کشور منطقه جامعه آنها به زمان جاهليت برگشته و قتل و تجاوز وبرده فروشي در آنها توسط گروه هاي تروريستي رواج يافته است، اما کشور عزيزمان جمهوري اسلامي ايران استوار تر از هميشه به لنگر گاه آرامش منطقه تبديل شده است که اين جز با فداکاري شما عزيزان ميسر نبود.

رياست محترم دانشگاه افزود: خداوند در سوره الشرح آيات 5 و 6 مي فرمايد: فَإِنَّ مَعَ الْعُسْرِ يُسْرًا*إِنَّ مَعَ الْعُسْرِ يُسْرًا پس از پي دشواري آساني است – همانا با دشواري آساني است،  اگر سختي ها را تحمل کنيم و سر بالايي را طي کنيم قطعاً به سراشيبي خواهيم رسيد، با تحمل سختي ها قطعاً چند سال بعد مي توانيم مشکلات کشور را حل کنيم که يکي از اين مشکلات اشتغال است و اين وعده پروردگار به همه ماست .

دکتر صحرايي در پايان باذکر صلوات و نثار فاتحه براي شادي روح حضرت امام (ره)، حضرت آيت الله مهدوي کني و تمام شهداء انقلاب سخنان خود را به پايان رساند.

شايان ذکر است در در اين مراسم با اهداء هديه از ايثارگران عزيز دانشگاه تقدير بعمل آمد .