مراسم زیارت مزار شهداء و پیاده روی در محوطه دانشگاه

« به گزارش خبر نگار روابط عمومي » به مناسبت آغاز هفته تربيت بدني و ورزش، صبح روز شنبه 26 مهر ماه، مراسم زيارت مزار شهداء عطر افشاني و اهداء گل به شهداء گمنام با حضور رياست محترم دانشگاه، اعضاء هيأت علمي و کارکنان دانشگاه صورت گرفت .

در ادامه حاضرين در اين مراسم مسير مسجد دانشگاه تا استاديوم فوتبال را پياده طي نمودند .

در پايان اين مراسم جناب آقاي دکتر صحرايي رياست محترم دانشگاه در سخناني اظهار داشتند: ورزش در زندگي روزمره ما تأثير بسيار مثبتي خواهد داشت و هميشه از طرف پيامبر اسلام (ص) توصيه گرديده.

رياست محترم دانشگاه با اشاره به يکي از سياست‌‌هاي اصلي و راهبردي دولت تدبير و اميد و وزارت علوم، تحقيقات و فناوري که ايجاد فضاي نشاط در دانشگاه‌ها است بيان داشت: تلاش مي کنيم که در سال جاري با افزايش بودجه ورزشي بستري را فراهم آوريم تا اعضاء هيأت علمي و کارکنان بتوانند با نشاط و انرژي بيشتر در دانشگاه حاضر شوند، ايشان با اشاره به شرايط مناسب ايلام براي کوهنوردي از اداره تربيت بدني خواست تا به برنامه کوهنوردي پايان هفته کارکنان پيش از گذشته توجه شود.