برگزاری بیست و نهمین جشنواره سراسری قرآن کریم دانشجویان سراسر کشور در دانشگاه ایلام

به گزارش خبرنگار روابط عمومي دانشگاه ايلام، آقاي دکتر صحرايي رياست دانشگاه ايلام و رييس بيست و نهمين جشنواره سراسري قرآن کريم بيان نمود بيست و نهمين جشنواره سراسري قرآن کريم دانشجويان سراسر کشور از تاريخ يکم تا سوم شهريور ماه امسال به ميزباني دانشگاه ايلام برگزار مي گردد در اين جشنواره با شکوه تعداد 1117 نفر از دانشجويان سراسر کشور شرکت نموده اند و تعداد 832 اثر از اين عزيزان به دبيرخانه ارسال شده است که از تعداد 1117 نفر شرکت کننده تعداد 503 نفر دانشجوي خواهر و تعداد 614 نفر دانشجو برادر مي باشند وآثار آنها در 40 بخش مورد داوري قرار خواهد گرفت .

آقاي دکتر صحرايي اعلام نمود تعداد425نفربه اين جشنواره دعوت شده اندكه 219 نفر از برگزيدگان خواهر و 206 نفربرادر مي باشند  .