نتایج اولیه آزمون کارشناسی ارشد تا 15 اردیبهشت اعلام می‌شود

مشاور عالي سازمان سنجش آموزش کشور از برگزاري آزمون کارشناسي ارشد ناپيوسته سال 92 در کمال امنيت و آرامش خبر داد و گفت: نتايج اوليه آزمون تا 15 ارديبهشت ماه اعلام خواهد شد.

دکتر حسين توکلي در گفتگو با خبرنگار «دانشگاهي» خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) با اشاره به برگزاري اين آزمون در 133 کد رشته امتحاني، تصريح کرد: اين ازمون در صبح و بعدازظهر روزهاي چهارشنبه در 19 کد رشته، پنجشنبه در 71 کد رشته و جمعه در 43 کد رشته امتحاني در 44 شهرستان کشور و 115 حوزه امتحاني برگزار شد.

وي افزود: کليد تصحيح سوالات آزمون داوطلبان هر يک از اين 133 کد رشته امتحاني نيز در روز يکشنبه 29 بهمن ماه بر روي سايت سازمان سنجش قرار مي‌گيرد.

توکلي درباره زمان اعلام نتايج اوليه نيز گفت: نتايج اوليه آزمون کارشناسي ارشد سال 92 نيز به صورت کارنامه تنظيم و تا 15 ارديبهشت ماه سال 92 از طريق سايت سازمان سنجش در اختيار داوطلبان قرار داده مي شود.

وي افزود: دفترچه راهنماي انتخاب رشته تحصيلي نيز تا 15 ارديبهشت ماه سال 92 بر روي سايت اين سازمان قرار مي‌گيرد و داوطلبان مجاز به انتخاب رشته مي‌توانند با مطالعه دقيق اين دفترچه و اطلاعيه‌هاي منتشره سازمان سنجش حداکثر 100 کد رشته محل تحصيلي را از ميان کد رشته‌ محل‌هاي مجاز انتخاب کرده و از15 تا 19 ارديبهشت ماه به ترتيب اولويت علاقه در فرم انتخاب رشته الکترونيکي ثبت کنند.

مشاور عالي سازمان سنجش درباره نحوه گزينش داوطلبان نيز گفت: گزينش نهايي در کليه کد رشته محل‌هاي تحصيلي بر اساس 80 درصد نمره آزمون در هر گرايش و 20 درصد معدل تراز شده دوره کارشناسي و سهميه داوطلبان انجام مي‌شود.

توکلي در پايان تصريح کرد: فهرست اسامي پذيرفته‌شدگان نهايي نيز در هفته اول شهريور ماه اعلام مي‌شود تا پذيرفته شدگان نهايي بر اساس برنامه زماني پيش بيني شده در رشته و دانشگاه مربوط ثبت نام کنند.