آزمون کارشناسی ارشد دانشگاهها و موسسات آموزش عالی سراسر کشور در روز چهارشنبه، پنج­شنبه و جمعه برگزار می شود

بنا به گزارش روابط عمومي دانشگاه آزمون کارشناسي ارشد دانشگاهها و موسسات آموزش عالي سراسر کشور در روز چهارشنبه، پنج­شنبه و جمعه مورخ 19،18 و20/11/91 در دو نوبت صبح و عصر در  دانشگاه ايلام (حوزه برادران و خواهران) همزمان با سراسر کشور برگزار خواهد شد.

اين گزارش مي افزايد باجـه رفع نقص کارت ورود به جلسه آزمون، از روز دوشنبه 16/11/91 تا پايان برگزاري آزمون  از ساعت 8 الي 12 صبح و از ساعت 14 لغايت 17 عصر در مجتمع فرهنگي و رفاهي دانشگاه ايلام واقع در ابتداي جاده مهران ـ روبروي سازمان همياري شهرداريها مستقر مي­باشد.

تلفن باجه رفع نقص : 3333244-0841

شايان ذکر است کارت ورود به جلسه آزمون با مراجعه به سايت سازمان سنجش آموزش کشور قابل پرينت مي­باشد.