دکتر علی محمدی: بازگشت به فرهنگ اصیل اسلامی از دستاوردهای انقلاب است.

همزمان با آغاز دهه مبارک فجر انقلاب اسلامي نشست آقاي عباس زاده استاندار ايلام با اساتيد دانشگاه­ها و موسات آموزش عالي استان و حوزه علميه  عصر شنبه با حضور دکتر علي محمدي رئيس دانشگاه برگزار گرديد.

در اين مراسم دکتر علي محمدي رئيس دانشگاه گفت: بازگشت به فرهنگ اصيل اسلامي از دستاوردهاي انقلاب است.

دکتر علي محمدي اضافه کرد: علت پيروزي انقلاب اسلامي مديون دو اصل اساسي رهبري بي‌نظير امام راحل و وحدت و يگانگي مردم حول محور ولايت است. اين دو اصل مهم سبب پيروزي انقلاب اسلامي شد و اين دو اصل هم سبب بقاي نظام است.

دکتر علي‌محمدي تصريح کرد: ولايت‌پذيري مردم از امام راحل مهم‌ترين اصل پيروزي انقلاب اسلامي ايران در سال 57 بود.

رييس دانشگاه ادامه داد: بقاي نظام مقدس جمهوري اسلامي مديون اين دو اصل بوده که بايد همگان توجه جدي داشته باشند.

دکتر علي‌محمدي اضافه کرد: انقلاب اسلامي برکات و نعمات بي‌شماري را براي ملت ايران و براي همه جهانيان به ارمغان آورده است که بي‌ترديد قابل شمارش نيست.

رييس دانشگاه ادامه داد: بزرگ‌ترين نعمتي که از انقلاب اسلامي به ما رسيده است تنفس در فضاي معنوي حکومت اسلامي است. و در همين راستا حرکت در زير پرچم مقدس ولايت از ديگر نعمت‌هاي بزرگ پيروزي انقلاب اسلامي است.

اين دو مهم از برکات و نعمت‌هايي است که امت اسلامي در دوره‌هاي گذشته جز دوره‌هاي اندکي شاهد آن نبوده‌اند.

رئيس دانشگاه افزود: بازيابي هويت و شخصيت اصلي مردم و بازگشت به فرهنگ اصيل اسلامي از ديگر نعمات پيروزي انقلاب اسلامي است.