راه اندازی 13 رشته جدید تحصیلی در دانشگاه

مجوز سيزده رشته تحصيلي در مقاطع کارشناسي، کارشناسي ارشد و دکتري در دانشگاه اخذ شد.

بنا به گزارش روابط عمومي دانشگاه، دکتر طاهر علي­محمدي رييس دانشگاه  با بيان مطلب فوق گفت: با رايزني­ها و پي­گيريهاي انجام شده، شوراي گسترش آموزش عالي وزارت علوم، تحقيقات  و فناوري با صدور مجوز13رشته تحصيلي شامل­: 2 رشته در مقطع کارشناسي، 7 رشته در مقطع کارشناسي ارشد و 4 رشته در مقطع دکتري موافقت بعمل آورد.

دکتر علي­محمدي افزود: اين رشته­ها شامل: علوم ورزشي گرايش علوم انساني ورزش و علوم اقتصادي گرايش اقتصاد نظري در مقطع کارشناسي، مهندسي  کشاورزي گرايش سازه­هاي آبي، مديريت سازمانهاي دولتي گرايش برنامه­ريزي و نظارت، رياضي کاربردي، مهندسي کشاورزي گرايش علوم باغباني، تاريخ تشيع، مهندسي کشاورزي گرايش علوم خاک و  مهندسي  کشاورزي گرايش مکانيزاسيون در مقطع کارشناسي ارشد و همچنين الهيات و معارف اسلامي گرايش فقه و مباني حقوق اسلامي، ، تغذيه دام، زراعت گرايش اکولوژي گياهي  و علوم جنگل در مقطع دکتري مي­باشد.

رئيس دانشگاه تاکيد کرد: حسب سياست وزارت علوم مبني برگسترش رشته­هاي تحصيلات تکميلي، دانشگاه ايلام نيز سياست راهبردي خود را در اين زمينه قرار داده است و بدين لحاظ رايزني براي اخذ رشته هاي ديگر ادامه دارد.

دانشگاه ايلام  هم اکنون  داراي 74 رشته تحصيلي در مقاطع کارداني،کارشناسي،کارشناسي ارشد ودکتري مي­باشد.