برگزاری مراسم بزرگداشت شادروان علیرضا صیدیان از کارکنان شریف و باسابقه دانشگاه

بنا به گزارش روابط عمومي دانشگاه، در پي درگذشت شادوران عليرضا صيديان از کارکنان شريف و باسابقه دانشگاه  مراسم فاتحه­، با حضور دکتر علي محمدي رييس دانشگاه، حجت الاسلام والمسلمين سراج مسئول نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاه، معاونين، روساي دانشکده­ها، اعضاي هيأت علمي، دانشجويان، کارکنان دانشگاه و خانواده مرحوم صيديان در مسجد دانشگاه برگزار گرديد.

در اين مراسم ابتدا حاج آقاي قرباني از مداحان استان با ذکر اشعار و جملاتي ياد آن مرحوم را گرامي داشتند و سپس حجت الاسلام و المسلمين سراج مسئول نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاه در سخناني با ابراز تأسف و تأثر از درگذشت مرحوم صيديان، از زحمات و تلاشهاي آن مرحوم در طول خدمت در دانشگاه تشکر کرد و بيان داشت: مرحوم صيديان از افراد هميشه حاضر در صف اول نماز جماعت مسجد دانشگاه بودندکه اين امر در طي ساليان متمادي و تا آخرين روز حيات آن مرحوم ادامه داشت.

حجت الاسلام سراج افزود: شادروان صيديان بنا به اخلاق حسنه­ اي که داشتند، با مجموعه مسئولين و کارکنان دانشگاه رابطه صميمانه­ي برقرار کرده بودند و هميشه دلسوزانه و با رعايت ادب و احترام مطالبات و مشکلات کارکنان را پي­گيري مي­کردند و دانشگاه در اين زمينه خاطرات ماندگاري از آن مرحوم دارد.

مسئول نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاه در ادامه با بيان احاديث و ذکر داستانهايي در زمينه مرگ اظهار داشت: همه ما در تمام مراحل زندگي و بخصوص در مراسم فاتحه و ختم بايد به ياد مرگ و امر حساب و کتاب روز قيامت باشيم تا مبادا بر اثر غفلت در دنيا و آخرت متضرر شويم.

شايان ذکر است اين مراسم با هماهنگي روابط عمومي دانشگاه برگزار گرديد.