آزمون مقطع مهندسی فناوری کارشناسی حرفه­ای دوره­های پودمانی نظام آموزش مهارتی دانشگاه جامع علمی_کاربردی سال 1391 روز جمعه در دانشگاه برگزار می­گردد.

بنا به گزارش روابط عمومي دانشگاه آزمون مقطع مهندسي فناوري کارشناسي حرفه­اي دوره­هاي پودماني نظام آموزش مهارتي دانشگاه جامع علمي_کاربردي  سال 1391 صبح جمعه مورخ 8/10/91 در دانشگاه ايلام (حوزه برادران و خواهران) همزمان با سراسر کشور برگزار خواهد شد.

کارت ورود به جلسه آزمون با مراجعه به سايت سازمان سنجش آموزش کشور از روز دوشنبه      مورخ 4/10/91  قابل دريافت مي باشد.

اين گزارش مي­افزايد: باجـه رفع نقص کارت ورود به جلسه آزمون، از روز چهارشنبه مورخ 6/10/91 لغايت پنجشنبه مورخ 7/10/91 از ساعت 8 الي 12 صبح و از ساعت 14 لغايت 17 عصر در مجتمع فرهنگي و رفاهي دانشگاه ايلام، واقع در ابتداي جاده مهران ـ روبروي سازمان همياري شهرداريها مستقر مي­باشد.

تلفن باجه رفع نقص : 3333244-0841