معاون فرهنگی وزیرعلوم: شهیدان هسته ای جزء خانواده دانشگاهی کشور هستند

معاون فرهنگي اجتماعي وزارت علوم ضمن تقدير از خانواده شهداي جهاد علمي تاکيد کرد که شهيدان هسته اي از خانواده بزرگ دانشگاهي کشور به شمار مي آيند.

به گزارش خبرنگار مهر، دکتر غلامرضا خواجه سروي صبح امروز در مراسم بزرگداشت شهداي جهاد علمي با بيان اينکه شهيدان هسته اي کشور از خانواده دانشگاهي کشور ما به شمار مي آيند، گفت: از زمان شهادت شهيد علي محمدي ستادي در وزارت علوم براي پاسداشت شهداي جهاد علمي تشکيل شد.

وي ادامه داد: دانشگاهيان ما تلاش کردند تا با طراحي جايزه هاي مختلف و تقدير از شهدا راهشان را گرامي دارند.

خواجه سروي همچنين يادآوري کرد: براي بزرگداشت شهداي علمي کشور يک روز از تقويم رسمي کشور به پاسداشت شهداي جهاد علمي اختصاص داده شد.