نشست صمیمی ریاست دانشگاه با کارکنان و سرپرستان اداره امور خوابگاه ها

نشست صميمي  دکتر علي محمدي رئيس دانشگاه با کارکنان و سرپرستان اداره امور خوابگاه­ها  با حضور دکتر بگ محمدي معاون دانشجويي عصر روز دوشنبه 2/11/91 در محل سالن فرزانگان برگزار گرديد.

در ابتداي اين نشست دکتر بگ محمدي معاون دانشجويي گزارشي از عملکرد اداره خوابگاه ها ارائه داد و خواستار حمايت و مساعدت ويژه رئيس دانشگاه براي حل مشکلات و اجراي برنامه هاي آتي اين اداره شد.

در ادامه  دکتر علي محمدي  رئيس دانشگاه با اعلام رضايت از وضعيت  خدمات رساني در  خوابگاه­ها بر برخورد صحيح و مناسب با دانشجويان و انتقال مشکلات و نيازهاي آنها از طرف سرپرستان اداره خوابگاه ها به مسئولين دانشگاه تاکيد کرد­. در پايان نشست کارکنان و سرپرستان اداره خوابگاه ها به بيان مشکلات و مسائل مورد نظر خود پرداختند و رئيس دانشگاه با ياداشت موضوعات مطرح شده، تاکيد کرد که  پيگير درخواستهاي آنان خواهد بود.