بیانیه دانشگاه ایلام به مناسبت یوم ا... 13 آبان

مقام معظم رهبري: آمريکا در نزد ملت‌ها منفورترين قدرت جهان است، همه گزينه ها روي ميز باشد؛ چه غلطي مي خواهند بکنند؟

امروز در حالي در سالروز وقايع 13 آبان بار ديگر فرياد استکبارستيزي سر مي‌دهيم که جنايات قدرت‌هاي استکباري به خصوص آمريکا و لابي صهيونيستي حتي گريبان برخي از هم ‌پيمانان آن ها را نيز گرفته است و موج بيداري اسلامي که حاصل زحمات و رهنمودهاي معمار کبير انقلاب اسلامي است، در منطقه خاورميانه مردم ستم ديده را بار ديگر بيدار کرده است و امروزه ملت‌ها ادبيات مقاومتي امام (ره ) را به خوبي آموخته‌اند و فرياد مرگ بر آمريکا در تمام نقاط جهان شنيده مي‌شود.

با افشاي اقدام آمريکا در شنود مکالمات از دولتمردان و مردم کشورهاي ديگر، امروزه اطلاق "لانه جاسوسي" به سفارتخانه هاي اين کشور جهاني شده است و ملت ها غفلت و اعتماد بي پايه و اساس دولت هاي خود به آمريکا را عامل اصلي سلب حقوق شهروندي و تجاوز به حريم خصوصي خود مي دانند. امروز برخي افراد ساده لوح و  مغرض سعي در ارتباط با آمريکاي خونخواري دارند که چنگالش به خون ملت ايران و جهان آلوده است و سعي دارند شرايط را به گونه‌اي توصيف کنند که جمهوري اسلامي بدون ارتباط با آمريکا نمي‌تواند مسير تعالي را طي کند. در همين راستا با توجه به رهنمود هاي مقام معظم رهبري و مطالبات به حق ايشان و فرمايشات امام عظيم الشأن و با هوشياري دانشگاهيان ولايت مدار، دشمنان نظام اسلامي هنوز نتوانسته اند به مقصود خود برسند و بدانند مسئولان جمهوري اسلامي در مسئله مذاکرات هسته‌اي هيچ گاه ادبيات مقاومتي امام (ره) را فراموش نمي کنند و هوشيارانه عمل مي کنند.

دانشجويان پيرو ولايت با استفاده از ادبيات مقاومتي که از امام (ره) آموخته بودند سفارت شيطاني آمريکا را که طي سالياني مرکز جاسوسي و انجام کارهاي تروريستي عليه ملت ايران بود، تسخير کردند که اسناد جنايت هاي بزرگ در آن پيدا شده که نشان داد سفارت آمريکا مرکز تمام توطئه ها عليه ملت ايران بوده است.

دانشگاهيان دانشگاه ايلام ضمن اعلام حمايت از تيم مذاکره کننده جمهوري اسلامي ايران و دعوت از دانشجويان و ملت شريف جهت شرکت در مراسم يوم الله 13 آبان و سر دادن فرياد مرگ بر آمريکا، هشدار مي دهند که اگر کساني فرياد رابطه با آمريکا به جاي مرگ بر آمريکا سر مي دهند و به دنبال رابطه ذليلانه با آمريکا هستند بدانند دانشگاهيان آگاه، دشمن شناس و با بصيرت، هوشيارانه وارد ميدان خواهند شد و نقش عمارگونه خود را در جامعه انجام خواهند داد و ضمن تقدير از تلاش‌هاي دستگاه ديپلماسي کشور، متذکر مي‌شويم راه حل مشکلات اقتصادي تکيه بر توان داخلي و برنامه‌ريزي جامع در جهت عملياتي کردن اقتصاد مقاومتي است و نسبت به افرادي که سعي دارند عامدانه راه حل مشکلات کشور را صرفاً در رفع تحريم‌ها معرفي نمايند، هشدار داده و اين موضوع را امري غير قابل قبول مي‌دانيم.