بازدید شورای دانشگاه از مزرعه آموزشی، پژوهشی مهران

دكتر علي محمدي رياست محترم دانشگاه به همراه دكتر بازگير رئيس محترم دانشكده كشاورزي، ر‍‍وساي دانشكده ها و مديران دانشگاه از قسمت هاي مختلف مزرعه آموزشي و پ‍‍‍‍ژوهشي دانشگاه در مهران شامل مزارع گياهان دارويي، يونجه، گندم، باغات، تأسيسات، سوله ها و انبارها بازديد به عمل آوردند.

در اين بازديد دكتر بازگير رئيس دانشكده كشاورزي مساحت كل مزرعه را 280 هكتار اعلام كرد كه شامل 90 هكتار سطح زير كشت آبي مجهز به سيستم آبياري باراني كه توسط 7 حلقه چاه تأمين مي گردد، 40 هكتار ريز كشت گندم و جو، 5 هكتار زير كشت ذرت، 7 هكتار زير كشت گياهان دارويي از قبيل نعنا فلفلي، زوفا و به ليمو، 7 هكتار زير كشت يونجه و 15 هكتار باغات (نخلستان، باغ زيتون و انگور) مي باشد.

دكتر بازگير بيان نمودند: از آن جايي كه مزرعه مهران به عنوان يكي از مهم ترين منابع درآمد براي دانشگاه تلقي مي گردد، طبق برنامه ريزي صورت گرفته در آينده نزديك شاهد افزايش سطح زير كشت گياهان زراعي و علوفه اي، توسعه گياهان دارويي، پرورش گوسفند و بز، توليد ميوه هاي گرمسيري و تهيه كود ورمي كمپوست در مزرعه خواهيم بود.

در پايان نسبت به توسعه سيستم هاي آبياري با همكاري ديگر سازمان هاي مربوطه در استان و تشويق دانشجويان و اعضاي هيأت علمي جهت بهره گيري از مزرعه در انجام پروژه هاي تحقيقاتي بحث و تبادل نظر صورت گرفت.