حکم انتصاب دکتر اکبرنژاد به عنوان رئیس دانشکده الهیات و معارف اسلامی

« به گزارش خبرنگار روابط عمومي »طي حکمي از طرف جناب آقاي دکتر رضا صحرايي رياست محترم دانشگاه ، جناب آقاي دکتر مهدي اکبرنژاد بمدت دو سال بعنوان رئيس دانشکده الهيات و معارف اسلامي منصوب گرديد .

روابط عمومي دانشگاه براي ايشان آرزوي موفقيت مي نمايد .

متن حکم به شرح ذيل مي باشد

برادر گرامي جناب آقاي دکتر مهدي اکبرنژاد

عضو محترم هيئت علمي دانشکده الهيات و معارف اسلامي

سلام عليکم

نظر به تعهّد، تخصّص و تجارب ارزنده­ي جناب­عالي، به موجب اين حکم ضمن حفظ سمت­هاي آموزشي و پژوهشي به مدت دو سال به عنوان «رئيس دانشکده الهيات و معارف اسلامي» منصوب مي­شويد. اميد است با توکّل به خداوند سبحان و بهره­گيري از نظرات اعضاي هيئت علمي و ساير همکاران آن دانشکده، همّت خويش را در انجام امور محوله بر پايه­ي قوانين، سياست­ها و برنامه­هاي مصوّب و راهبردهاي دولت تدبير و اميد به­کار گيريد. از خداوند منّان توفيق هر­چه بيشتر شما را در خدمت به اسلام و انقلاب خواستارم.