آزمون سراسرس سال 93 همزمان با سراسر کشور در دانشگاه ایلام بر گزار می شود

«به گزارش خبرنگار روابط عمومي» جناب آقاي دکتر صحرايي رياست محترم دانشگاه در گفتگويي اعلام نمود آزمون سراسري سال 93 در پنج گروه آزمايشي علوم رياضي و فني ، علوم تجربي ، علوم انساني ، هنر و زبان هاي خارجي در هشت شهر آبدانان ، ايلام ، ايوان ، سرابله ،، دره شهر ، دهلران ، ملکشاهي و مهران جمعاً با 12820 داوطلب ،که از اين تعداد 7470 نفر داوطلب خانم با 58% و تعداد 5350 نفر داوطلب آقا با 42% به  رقابت باهم مي پردازند.

رياست محترم دانشگاه ايلام اظهار داشت : بيشترين داوطلب در گروه هاي آزمايشي علوم تجربي با 7577 نفر و کمترين داوطلب در گروه آزمايشي هنر با 232 نفر  مشغول رقابت هستند  .

به گزارش خبرنگار روابط عمومي اين آزمون از تاريخ 5 تا7تيرماه به مدت سه روزدر حال برگزاري است.

شايان ذکر است در روز اول اين آزمون آقاي دکتر صحرايي رياست محترم دانشگاه، آقاي مهندس کلانتري معاون محترم سياسي امنيتي استانداري ايلام و آقاي مهندس خوش خبر فرماندار محترم ايلام از حوزه امتحاني دانشکده ادبيات و علوم انساني دانشگاه ايلام بازديد بعمل آوردند وشرايط برگزاري آزمون را در حد مطلوب اعلام نمودند .