آقای مهندس بگ محمدی به عنوان مدیر امور فنی و نظارت برطرح های عمرانی دانشگاه منصوب گردید

« به گزارش خبرنگار روابط عمومي » طي حکمي از طرف آقاي دکتر صحرايي رياست  محترم دانشگاه آقاي علي اصغر بگ محمدي  از اعضاء هيئت علمي دانشکده فني و مهندسي به مدت دو سال به عنوان مدير امور فني و نظارت بر طرح هاي عمراني دانشگاه منصوب گرديد.

روابط عمومي دانشگاه براي ايشان آرزوي موفقيت مي نمايد .

متن حکم بشرح ذيل مي باشد .

برادر گرامي جناب آقاي مهندس علي اصغر بگ محمدي

عضو محترم هيئت علمي دانشکده فني

نظر به تعهّد، تخصّص و تجارب ارزنده­ي جناب­عالي، پيرو حکم شماره 23681/2-ص مورخ 03/10/92 به موجب اين حکم از تاريخ ياد شده با حفظ سمت­هاي آموزشي و پژوهشي به مدت دو سال به عنوان مدير امور فني و نظارت بر طرح هاي عمراني دانشگاه منصوب مي­شويد.

اميد است در پرتو عنايات الهي با تلاش و جديت و پي گيري مستمر در انجام وظايف محوله بر پايه­ي قوانين، سياست­ها و برنامه­هاي مصوّب و خدمت به نظام مقدس جمهوري اسلامي ايران موفق و مويد باشيد.