دیدار با خانواده شهید مرتضی ساده میری (هلتی)

در آغاز سال تحصيلي جديد و همزمان با هفته دفاع مقدس، پنجشنبه 4 مهر 92 اعضاي شوراي بسيج دانشجويي و جامعه اسلامي دانشجويان دانشگاه ايلام به همراه دکتر علي محمدي رياست محترم دانشگاه و حجت الاسلام هاشمي معاون محترم نهاد رهبري دانشگاه به منظور تجديد ميثاق با آرمان هاي امام راحل و شهداي جنگ تحميلي و تقويت روحيه ايثار و شهادت، با خانواده شهيد مرتضي ساده ميري (هلتي) ديدار نمودند.

در اين ديدار حجت الاسلام هاشمي به بيان مقام شامخ شهدا پرداختند و رشادت هاي فرمانده گردان 502 امام حسين (ع) (از تيپ يکم اميرالمومنين (ع) لشگر 4 بعثت سپاه پاسداران انقلاب اسلامي ) را مثال زدني دانستند.

همچنين آقاي قدرت ساده ميري (برادر شهيد) خاطراتي را از فضائل اخلاقي و دلاوري هاي شهيد بيان نمودند.