برگزاری مراسم تقدیر از دانش آموزان ممتاز فرزند اعضای هیات علمی و کارکنان دانشگاه

مراسم تقدير از دانش آموزان ممتاز فرزند اعضاي هيات علمي و کارکنان دانشگاه صبح روز شنبه 23/6/92 با حضور دکتر علي محمدي رييس دانشگاه، حجت الاسلام هاشمي معاون نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاه، دکتر شيري معاون پشتيباني و منابع انساني، دکتر قرباني معاون آموزشي و تحصيلات تکميلي، روساي دانشکده­ها و دانش آموزان ممتاز به همراه خانواده هايشان در محل سالن آيت اله حيدري برگزار گرديد.

در اين مراسم حجت الاسلام هاشمي معاون نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاه به بيان اهميت علم در روايات اسلامي و ضرورت کسب آن پرداخت و بر اهتمام دانش آموزان براي يادگيري و کسب فضايل اخلاقي براي ساخت آينده ايران اسلامي تاکيد کرد.

در ادامه به 300 نفر از دانش آموزان ممتاز فرزند اعضاي هيات علمي و کارکنان دانشگاه لوح تقدير و هديه اهداء گرديد.