طرح ضیافت اندیشه اساتید (دانش افزایی و معرفت افزایی) در دانشگاه برگزار شد

سومين طرح ضيافت اساتيد دانشگاه ايلام باحضوراساتيدي ازدانشگاه هاي ايلام ،پيام نور،علمي كاربردي وعلوم قرآن دردهه سوم شهريور ماه دردانشگاه ايلام برگزارگرديد.دراين برنامه کلاس هاي آموزشي توسط حجت الاسلام مزروعي از قم و دکتر اکبرنژاد با موضوع اصول تعليم و تربيت تدريس شد و در بخش فوق برنامه که در 2 محور کارگاه و جلسات هم انديشي برگزار شد، حجت الاسلام مهدوي نيا از مشهد با موضوع مباحث اخلاقي  و حجت الاسلام گنجعلي از شيراز با موضوع نکات قرآني و تجويد در بخش کارگاهي تدريس داشتند و همچنين  دکتر عسگري با موضوع اقتصاد مقاومتي، استاد سپيدنامه با موضوع آسيب شناسي نظام آموزش عالي با محوريت فعاليت هاي پژوهشي و حجت الاسلام هاشمي با موضوع هاي خانواده خوشبخت، وهابيت عامل تفرقه مسلمانان و جريان شناسي ضد فرهنگ ها در بخش سلسه جلسات هم انديشي شرکت نمودند.

در حاشيه اين دوره 5 نمايشگاه با عنوان هاي گذري بر ضيافت انديشه، هابيليان، سبک زندگي امام خميني (ره)، وال استريت و حجاب و عفاف و يک دوره مسابقه قرآني از 2 کتاب تفسير نور و دقايقي با قرآن استاد قرائتي جهت خانواده اساتيد برگزار شد که به 13 نفر از برگزيدگان اين مسابقه جوايز نفيسي اهدا خواهد شد. همچنين در آستانه هفته دفاع مقدس ويژه برنامه تجديد ميثاق با شهدا در مزار شهداي گمنام دانشگاه و اردوي علمي، فرهنگي تفريحي يک روزه به مقصد سد ايلام با حضور بيش از 280 نفر از خانواده هاي اساتيد صورت پذيرفت.

در پايان ارزيابي علمي توسط اساتيد دوره انجام شد و براي شرکت کنندگان گواهي رسمي صادر گرديد.