کارگاه های آموزشی اصول و فنون مذاکره به همراه کارگاه آشنایی با 50 نوع کسب و کار 15 میلیون تومانی

«به گزارش خبرنگار روابط عمومي» با تلاش مرکز رشد واحد هاي فناوري ، کارگاه هاي آموزشي اصول و فنون مذاکره و زبان بدن به همراه کارگاه آشنايي با 50 نوع کسب و کار 15 ميليون توماني با تدريس آقاي جان نثاري در محل سالن آمفي دانشکده کشاورزي دانشگاه ايلام برگزار گرديد. ايشان با اشاره به اهميت و نياز کنوني موضوع بحث خود را با طرح سوال از موضوع کارگاه از حضار مطرح و با تست بيان از چند نفر از حضار عملاً به تشريح عنوان کارگاه پرداخت و درباره چگونگي يک سخنراني ، کنفرانس وسمينار توضيحاتي ارائه و مراحل آن را که شامل قبل، شروع ، در طول و اتمام مي باشد تشريح نمود. وي در ادامه راهکارهاي ده گانه اي را براي فن مذاکره ارائه و از جمله آنها به ايجاد حس خوب در طرف مقابل،لباس مناسب،صورت خندان و بشاش،شروع خوب، حدس زدن تفکر طرف، بررسي کردن و پرهيز از عجله و هيجان اشاره کرد.

در ادامه اين دوره کارگاه آموزشي آشنايي با 50 نوع کسب و کار 15 ميليون توماني برگزار گرديد در اين جلسه آقاي جان نثاري مباحث خود را در سه بخش خدمات، صنعت و کشاورزي تقسيم بندي نموده و به مشاغلي همچون نوشتن مقاله،پروژه،پايان نامه،کتاب و فروش آن- پخش ميوه براي آب ميوه فروشي و کسب و کار ديگري مانند توليد گل مصنوعي ،توليد دسر و ژله مجالس ،تراش سنگهاي قيمتي و.... اشاره نمود.

در پايان اين دوره هاي برگزار شده براي شرکت کنندگان گواهي صادر گرديد .