مراسم ترحیم شادروان مهندس مجتی ثابتی در مسجد دانشگاه برگزار شد

« به گزارش خبرنگار روابط عمومي » مراسم ترحيم شادروان مهندس مجتي ثابتي در مسجد دانشگاه ايلام برگزار شد .

اين مراسم با حضور خانواده محترم ثابتي ، هيأت رييسه ، رؤساي دانشکده ها  ، مديران ، اعضاي هيأت علمي ، کارکنان ، دانشجويان ، مسئولين ادارات شهر ايلام ،  سرپرستي و کارکنان بانک تجارت ،  شوراي اسلامي شهر و مردم شهر ايلام در مسجد الغدير دانشگاه  برگزار گرديد .

حضور گسترده دانشگاهيان و دانشجويان در اين مراسم بيانگر غم سنگين در گذشت آن عزيز سفرکرده بود دراين مراسم حجت الاسلام والمسلمين هاشمي درگذشت استاد پرتلاش و دلسوز دانشگاه ايلام را به همه بازماندگان بخصوص خانواده گرامي آن مرحوم ، همكاران ودانشجويان قدرداني که از لحظه درگذشت مرحوم ثابتي غم و اندوه بر آنها حاکم شداست را  تسليت عرض نمود.

معاون محترم نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاه يکي از مهم ترين ويژگي هاي انسان را بحث اخلاق مداري بيان نمود و اخلاقي زيستن و فضاي زندگي خود را با اصول اخلاقي پيش بردن  رااز مهم ترين اتفاق حيات بشر در بعثت انبياء دانست و مهم ترين فلسفه بعثت انبياء بحث اخلاق ، تهذيب و تلاوت آيات الهي دانست

ايشان در ادامه سخنان خوديكي از علل سنگيني غم از دست دادن مهندس مجتبي ثابتي را اخلاق و رفتار انساني ايشان بيان نمود ، و اميد داشت که خداوند متعال به همه بازماندگان صبر و به آن عزيز سفر کرده علو درجات را عنايت نمايد

قبل از آغاز اين مراسم خانواده مرحوم مهندس ثابتي با حضور در دانشکده فني و مهندسي همراه با دانشگاهيان و دانشجويان ياد آن غزيز از دست رفته را گرامي داشتند.