تازه مسلمان شده آمریکایی در دانشگاه ایلام

به گزارش « خبرنگار روابط عمومي »، نشست مرز گمشده ساعت 20 شب چهارشنبه مورخ 30 بهمن در سالن آيت الله حيدري دانشگاه با حضور حجت الاسلام هاشمي معاون محترم نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاه ايلام ، دکتر بگ محمدي معاون محترم فرهنگي و اجتماعي دانشگاه ايلام و جمع کثيري از دانشجويان دانشگاه ايلام برگزار گرديد .

در ابتداي اين مراسم حجت الاسلام هاشمي ، ضمن خير مقدم به دانشجويان ، مهمانان به ويژه خانم مرضيه هاشمي در مورد جمعي که شکل گرفته سخنان خود را با حديثي از امام حسن عسکري عليه السلام آغاز نمود و گفت کساني که توفيق تشرف به دين مبين اسلام را دارند ايمان به معني واقعي به خداوند را دارند ، توفيقي که نصيب خانم مرضيه هاشمي شده است.

معاون نهاد نماينگي مقام معظم رهبري بيان نمود : اميدوارم نکاتي که امشب مطرح مي شود براي همه ما مفيد واقع شوند در ادامه با بيان اينکه خداوندي که همه هستي مديون اوست و همه ما تکيه گاهي جز او در همه امور نبايد داشته باشيم ، ما به خداوندي بايد باور داشته باشيم که همه هستي اورا تسبيح مي گويند و شکست ناپذير است ، ما به خداوندي باور داشته باشيم که حياط همه موجودات در يد قدرت اوست لذا امشب اين محفل گفتگوي محوري در مورد چنين خدايي است .

در ادامه برنامه با دعوت از خانم مرضيه هاشمي تازه مسلمان شده آمريکايي شور خاصي در سالن برپا شد

اين مسلمان آمريکايي  با بيان اين که انقلاب اسلامي ايران نقطه عطفي در بيداري ديني در سراسر جهان است اذعان داشت: اسلام، دموکراسي، مردم سالاري ديني، وقوع انقلاب از دل ديکتاتوري، آزادي و آزادگي مهمترين ويژگي هاي قيام مردم ايران است.

مرضيه هاشمي گفت : هرگز فراموش نخواهم کرد که بعد از حمله آمريکا به عراق در سال 2003، مردم نوع دوست کشور ايران با وجود متحمل شدن 8 سال جنگ از سوي دولت بعث عراق، براي مردم اين کشور غذا و دارو ارسال مي کردند.

وي حجاب در اسلام   را  مهمترين جاذبه براي زنان غيرمسلمانان آمريکايي دانست و گفت: حفظ ظاهر از نگاه هاي شهوت پرستانه مردان يکي از مهمترين دلايل زنان غربي براي گرويدن به اسلام است، حجاب دريچه اي براي ايمان به دين خاتم النبيين مي باشد که عدالت را برقرار مي کند و سبب آرامش روح مي شود.

خبرنگار PRESS TY افزود: ريشه و شاکله حجاب صرفا متعلق به اسلام نيست بلکه در تمام اديان و مذاهب الهي مانند يهوديت و مسيحيت « چادر» تن پوشي عمومي و لباسي مقبول به شمار مي رود.

ملاني فرانکلين خطاب به جوانان گفت: امنيتي که در کشور ايران وجود دارد بسيار باارزش است، هر روز خداوند را شکر کنيد که در کشور اسلامي ايران زندگي مي کنيد، لازمه ي ارتباط با جهان خارج و اشاعه ي مباني فکري اسلامي ايران، فراگيري زبان انگليسي و ارتقا معلومات عمومي است، با دانشجويان کشورهاي مختلف ارتياط برقرار کنيد و در راستاي ترويج دين اسلام از هيچ کوششي فروگذاري نکنيد.