نشست ریاست محترم دانشگاه با رؤسا و مدیران گروه دانشکده کشاورزی و دانشکده پیرادامپزشکی

به گزارش خبرنگار روابط عمومي، ظهر شنبه 5 بهمن ماه نشست رياست محترم دانشگاه، معاون محترم پشتيباني و منابع انساني و معاون محترم آموزشي با رؤسا و مديران گروه هاي آموزشي دانشکده هاي کشاورزي و دامپزشکي در سالن جلسات حوزه رياست برگزار گرديد.

در اين نشست که آقايان دکتر بازگير، دکتر يگانه، دکتر مهدي زاده، دکتر نوراللهي، دکتر فتاح نيا، دکتر عرفاني، دکتر کوچک زاده، دکتر ورهرام، دکتر زارع، دکتر ميرزايي، دکتر رستمي نيا و دکتر فرامرزي از دانشکده کشاورزي و آقاي دکتر چراغي از دانشکده پيرادامپزشکي حضور داشتند، ابتدا هر کدام از اين عزيزان از رياست محترم دانشگاه و معاونت محترم پشتيباني که با تلاش هاي خود امکانات مختلفي را براي دانشکده ها فراهم آورده اند قدرداني نموده و به بيان ديدگاه ها، نظرات و پيشنهادات خود پرداخته و خواستار کيفي سازي بيشتر مسائل آموزشي و رفاهي شدند.

سپس دکتر شيري ضمن اعلام حمايت بيشتر خود از مسائل مالي و پشتيباني دانشکده ها، اطمينان دادند که تا حد توان مشکلات موجود را مرتفع سازند.

در پايان دکتر علي محمدي ضمن حمايت از گروه هاي آموزشي و توجه به مسائل مختلف دانشکده ها، کيفي سازي امورات مربوط به دانشکده ها را از اولويت هاي کاري خود دانست و ابراز اميدواري نمود با کمک خداوند متعال بتوانيم در آينده تمامي مشکلات را تا حد امکان برطرف نموده و امکانات لازم آموزشي را هرچه بيشتر در اختيار دانشکده ها قرار دهيم.