وزیر علوم خبر داد: افزایش وزن آزمون کتبی دکتری/ تبدیل به داخل بورسیه‌های خارج

وزير علوم، تحقيقات و فناوري از احتمال افزايش وزن آزمون دکتراي تخصصي سال 92 خبر داد و اعلام کرد: درخواست دانشجويان افزايش يک چهارمي وزن اين آزمون است.

به گزارش خبرنگار مهر، دکترکامران دانشجو امروز در حاشيه مراسم اعطاي دکتراي افتخاري به شهيد تهراني مقدم در پاسخ به پرسش مهر در خصوص کسري بودجه دانشگاه ها براي سال 91 اظهار داشت: دو جلسه با معاون اول رئيس جمهور و يک جلسه با معاون نظارت و برنامه ريزي راهبردي رياست جمهوري همراه با حضور روساي دانشگاه ها براي حل مشکلات بودجه اي دانشگاه ها برگزار شد.

وي ادامه داد: فکر نمي کنم دانشگاه ها در سال جاري با کسري بودجه اي مواجه شوند و مي توان با اعمال مديريت بودجه هاي دانشگاه ها را اختصاص داد.

دکتر دانشجو در پاسخ به پرسش ديگر مهر در خصوص مشکلات اعزام بورسيه ها گفت: در اعزام بورسيه ها مشکلي وجود ندارد تنها آن دسته از دانشجوياني را اعزام مي کنيم که در رشته هاي اولويت دار متقاضي تحصيل و اعزام باشند.

وزير علوم تاکيد کرد: آن دسته از دانشجوياني را هم که اعزام نمي کنيم بورسشان تبديل به داخل مي‌شود.

به گفته وزير علوم اين حق را هم بايد قائل شد که براي پذيرش دانشجوي دکترا غربالگري صورت گيرد.

وي در پاسخ به پرسش خبرنگاري در خصوص آخرين تغييرات در آزمون دکتراي سال 92 اظهار داشت: هر چند نسبت به برگزاري آزمون دکترا اعتراضات فراواني وجود دارد و دانشگاه ها گاهي اوقات گزينشي عمل مي کنند اما بايد به استادان هم حق داد تا بهترين گزينه را براي دانشجوي دکترا انتخاب کنند.

دکتر دانشجو با بيان اينکه آزمون دکتراي 92 تخصصي تر خواهد شد، افزود: درخواست داوطلبان دکترا اين است که وزن آزمون دکترا يک به چهار شود، يعني وزن مصاحبه يک، وزن آزمون کتبي چهار شود، اما با اين حال ما قائل به رعايت حق تعادل هستيم.

وزير علوم تاکيد کرد: براي آزمون دکتراي 92 اين احتمال را مي دهم که وزن آزمون را افزايش دهيم.