برگزاری نشست هیات رئیسه دانشگاه با حضور دکتر متکان معاون اداری و مالی و مدیریت منابع وزارت علوم و استاندار ایلام ومشاور وزیر نفت

خانه خبرها

 نشست هيات رئيسه دانشگاه با حضور دکتر متکان معاون اداري و مالي و مديريت منابع وزارت علوم، تحقيقات وفناوري، مهندس عباس زاده استاندار ايلام و مهندس شهاب الدين مشاور وزير نفت و مجري طرح کمک به عمران مناطق نفت خيز ظهر روز دوشنبه 15/8/91 در محل سال جلسات حوزه رياست برگزار گرديد.

در ابتداي اين نشست دکتر علي محمدي رييس دانشگاه با خير مقدم  و تشکر ازحضور دکتر متکان  معاون اداري و مالي و مديريت منابع وزارت علوم، تحقيقات وفناوري، مهندس عباس زاده استاندار ايلام و مهندس شهاب الدين مشاور وزير نفت و مجري طرح کمک به عمران مناطق نفت خيز جهت حضور در دانشگاه  به بيان تاريخچه شکل گيري دانشگاه پرداخت و گفت: دانشگاه ايلام در سال 1355 به عنوان  آموزشکده  دامپروري  تأسيس گرديد که  بعد از انقلاب فرهنگي به  دانشکده کشاورزي  تبديل گرديد. تا اينکه در جريان سفر پر خير و برکت مقام معظم رهبري(مدظله العالي) به استان  و در راستاي توسعه همه جانبه کشور با دستور ايشان دانشگاه ايلام تأسيس گرديد که در بيست سال گذشته از لحاظ کمي وکيفي تحولات چشمگيري را پشت سر گذاشته است.

رييس دانشگاه در ادامه به ارائه آمارهايي در زمينه­هاي مختلف فرهنگي، عمراني، آموزشي و پژوهشي پرداخت و بيان داشت: در حوزه فرهنگي که از مطالبات رهبري بوده است، در اين مدت با برنامه ريزي و پي­گيريهاي لازم اقدامات زيادي انجام شده است و براي نمونه در دو سال گذشته  دوازده کرسي آزاد انديشي با موضوعات متنوع برگزار شده است.

دکتر علي محمدي در مورد حوزه عمراني بيان داشت:  زيربناي ساختمانهاي احداث شده در سال 1384 مجموعاً  55287مترمربع، 1388مجموعاً72858مترمربع و 1391 مجموعاً 102896 متر مربع  و همچنين محوطه سازي در  اين سالها به ترتيب 10051مترمربع، 12000مترمربع و 28950مترمربع  بوده است که توسعه گسترده­اي را نمايان مي­سازد.

رئيس دانشگاه در باره رشد مسائل آموزشي گفت: تعداد کل دانشجويان در سال 1384 مجموعاً 2212 نفر بوده است که در سال 1388 به 2824نفر و در سال 1391 به 5027 نفر رسيده است.

دکتر علي محمدي در مورد  تعداد رشته­هاي تحصيلات تکميلي گفت: در سالهاي 84و88 و91 به ترتيب 4و17 و24 رشته تحصيلي در مقطع کارشناسي ارشد راه اندازي شده است و در مقطع دکتري در سال 1388 فقط يک رشته دکتري در دانشگاه موجود بوده است، اما اين تعداد در سال 1391 به 10 رسيده است که غير قابل مقايسه است.

رييس دانشگاه در مورد تعداد اعضاي هيأت علمي اظهار داشت: در سال 84 و88 به ترتيب 81 و126 عضو هيات علمي داشته­ايم که اين تعداد در سال کنوني به 150نفر رسيده اند که از اين تعداد در سال 88 دونفر دانشيار بوده­اند، اما الان 10نفر دانشيار مي­باشند.

دکتر علي محمدي افزود: در دو سال اخير دانشگاه اقدام جدي به جذب افراد مورد نياز (70 درصد استخدام پيماني بومي، 82 درصد بورسيه­هاي بومي که حکم دارند و 70 درصد بورسيه هاي بومي در دست اقدام) کرده است. ضمن آنکه 19 نفر مربي جهت ادامه تحصيل  به دانشگاههاي مختلف کشور اعزام شده­اند.

رييس دانشگاه در ادامه در مورد پيشرفتهاي حوزه پژوهشي گفت: تعداد کتب کتابخانه هاي دانشگاه در سالهاي 84و 88و 91 به ترتيب 48000، 72000 و104000 عنوان کتاب، پهناي باند اينترنت در اين سالها به ترتيب  8mg ،4mgو16m، تعداد مقاللات  isi به ترتيب 113،20 و408 ، تعداد طرحهاي پژوهشي به ترتيب 12، 66 و94 و تعداد مقالات ارائه شده به کنفرانسهاي داخلي و خارجي به ترتيب 27، 197 و649 مي باشند.

 در ادامه اين نشست دکتر متکان معاون مالي، اداري و مديريت منابع وزارت علوم با تشکر از زحمات مهندس شهاب الدين مشاور وزير نفت  به خاط احداث دانشکده نفت وگاز و همچنين حضور مهندس عباس زاده استاندار ايلام در نشست هيات رئيسه دانشگاه ايلام  بيان داشت: به علت حسن نظر شخص رئيس جمهور توسعه همه جانبه دانشگاهها در جمهوري اسلامي در چند سال اخير مديون دولتهاي نهم ودهم است . در اين دوره است که دانشگاهها رشد صد در صدي داشته اند و مسيري  را که بايد در طي ساليان متمادي مي پيمودند در فاصله­اي کوتاه تحت حمايت دولت نهم و دهم پيمودند.

دکتر متکان افزود: مجموعه سياستهاي اعمال شده و حمايتهاي شخص رئيس جمهور باعث گرديد که  اعتماد بر دانشگاهها حاکم گردد و در اين فضاي اعتماد رشد کمي وکيفي صورت گيرد که اين امر سبب شده است که الان جمهوري اسلامي زودنر از موعد مقرر به جايگاه اول در منطقه از لحاظ توسعه علمي دست يابد و همچنين از لحاظ رشد علمي در دنيا مقام شانزدهم را کسب نمايد که براي ما اين يک افتخار است.

دکتر متکان در ادامه پيشرفتهاي دانشگاه ايلام را در سالهاي اخير را عالي توصيف کرد وگفت: مردم ايلام با مقاومت جانانه خود در طول هشت سال جنگ تحميلي برگردن ما حق زيادي دارند و براي همين بايد با تمام توان در پي  رفع محروميتها و کاستيها باشيم تا گوشه­اي از زحمات گرانقدر اين مردم را جبران نمائيم.

دکتر متکان خطاب به استاندار ايلام گفت: براي توسعه استان راه اندازي پارک علم و فناوري ضروري مي باشد و در اين راستا از استاندار محترم خواهانم با تمام توان کمک نمايد تا پارک علم و فناوري در استان راه اندازي شود.

آخرین اخبار

© تمامی حقوق این سایت برای دانشگاه ایلام محفوظ است

شما از نسخه قدیمی مرورگر خود استفاده می کنید و قادر به مشاهده صحیح این سایت نخواهید بود.
لطفاً مرورگر خود را به روز نمایید
دانلود آخرین نسخه مرورگرها