مراسم بزرگداشت درگذشت شادروان بیژن جوهری ازاساتیدگروه حسابداری دانشگاه ایلام

در اين مراسم که از سوي هيأت رئيسه دانشگاه و دانشکده علوم انساني برگزار گرديد. رياست محترم دانشگاه،هيأت رئيسه، اساتيد، کارکنان، دانشجويان و خانواده هاي محترم جوهري و صالحي پور حضور داشتند. در  اين مراسم حجه الاسلام و المسلمين دکتر اکبر نژاد رياست محترم دانشکده علوم انساني ضمن عرض تسليت به خانواده هاي داغدار اين عزيزان و جامعه دانشگاهي و ابراز تأسف و تألم از فقدان اين استاد فقيد به بيان چند جمله از فرمايشات امام علي(ع) اشاره نمود که انسان بايد براي مرگ آماده باشد و غافلگير نشود که اين مهم دير يا زود به سراغ انسان خواهد آمد. اين مراسم با اقامه نماز ظهر و عصر به امامت مسئول محترم نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاه به پايان رسيد.

لازم به يادآوري مي باشد که درتاريخ31شهريورماه سال جاري شادروان بيژن جوهري به مهراه همسروفرزند عزيزشان درمسير بازگشت ازمشهد مقدس درنزديکي اسلام آبادبراثرسانحه دلخراش تصادف جان خودرا ازدادند.روحشان شادويادشان گرامي باد.