برای نخستین بار در منطقه - کارگاه آموزشی کاربردهای انرژی هسته ای در دانشگاه ایلام برگزار می¬گردد

دبير اجرايي اولين همايش منطقه اي انرژي گفت: اولين كارگاه آموژشي كاربردهاي انرژي هسته اي در صنعت ، پزشكي ، كشاورزي و قدرت (برق) با حضور اساتيد برجسته هسته­اي کشور در 24 آبان ماه سال جاري در ايلام برگزار مي­گردد.

فيض اله امامي در گفت وگو با خبرنگار خبرگزاري جمهوري اسلامي ايران (ايرنا) بيان داشت: برگزاري اين كارگاه از آنجا اهميت بسيار دارد كه دشمنان اين نظام به واسطه بحث هسته­اي فشار زيادي  به كشورمان وارد مي­كنند كه ما مقاصدي غير صلح آميز  دنبال مي­كنيم.

وي در همين زمينه تاكيد كرد همانگونه كه مقام معظم رهبري بارها فرمودند، كشورمان با توجه به آموزه­هاي ديني هيچ وقت به دنبال سلاح هسته نبوده و نيست و ما نيز اين كارگاه را در همين زمينه برگزار خواهيم كرد­ .

امامي در خصوص اولين همايش منطقه اي انرژي گفت: اين همايش در دو بخش دانشجويي و آزاد ، با چهار محور كلي و با همکاري مرکز علمي بسيج دانشجويي استان، دانشكده فني و مهندسي و معاونت پژوهشي دانشگاه ايلام در 24 آبان سال جاري برگزار مي­شود.

وي اظهار کرد: با توجه به نامگذاري سال جاري به نام سال توليد ملي، حمايت ازکار و سرمايه ايراني و نقش انرژي هاي نو در تحقق اين شعار اين همايش در چهار محور و بيست موضوع  برگزار مي شود.

وي مديريت انرژي، انرژي­هاي نو، بومي نگري و مباحث انرژي در ساختمان هاي مختلف، انرژي هاي تجديد پذير و سيسم هاي بومي غيرفعال انرژي، توانمندي و محدوديت هاي منطقه­اي انرژي ، منابع محلي انرژي، انرژي خورشيدي ، بهينه سازي مصرف انرژي ، نيروگاههاي كوچك ، شيوه هاي سنتي استفاده و مديريت انرژي و ... از جمله محورها و موضوعات  اين همايش معرفي کرد و گفت: اين همايش دردو بخش دانشجويي و آزاد برگزار مي­شود و آخرين مهلت ارسال مقالات شش مهرماه بوده که آنهم فقط از طريق سايت و ايميل همايش امکان پذير بوده و نتايج داوري مقالات يك هفته قبل از برگزاري همايش از طريق سايت اعلام مي­گردد.

امامي با بيان اينکه بخش نفت و گاز جايگاه خاصي در اقتصاد کشور دارد تصريح کرد: تلاش نظري و علمي براي بهينه سازي انرژي نياز امروز جامعه ماست و محوري ترين برنامه هاي اين همايش در اين موضوع است. دبير اجرايي همايش منطقه اي انرژي به تاثير مثبت انرژي و کمک آن در چرخه توليد اشاره و تصريح کرد: فرهنگ سازي در اين راستا از تاثيرگذارترين راهها براي بهينه کردن مصرف انرژي است که بايد در اين گونه همايش ها مورد بررسي قرارگيرد و رسانه ها نيز در راه نهادينه کردن آن بکوشند. امامي از ارائه مقالات کاربردي دراين همايش خبرداد و خاطر نشان کرد: همزمان با اين همايش، علاوه بر كارگاه "انرژي هسته اي"  سه كارگاه  با عناويني : "مديريت انرژي و آموزش نرم افزار و باسكرين"،" انرژي هاي نو" و " اصول اوليه تامين آسايش حرارتي برگزار خواهد شد.

وي اين همايش را حاصل مشارکت استانداري ايلام، شرکت ملي گاز استان، شرکت ملي توزيع و پخش فراوردهاي نفتي استان، شرکت توزيع نيروي برق استان، شركت پالايشگاه گاز استان، بانك مهر اقتصاد، شركت آب منطقه­اي استان ،شركت آب و فاضلاب استان، سازمان جهاد كشاورزي استان، سازمان نظام مهندسي استان ، سازمان نظام مهندسي كشاورزي و منابع طبيعي استان شهرداري ايلام ، صدا و سيماي مركز استان و خانه فيزيك ايلام دانست وگفت: درحاشيه اين همايش، نمايشگاهي با بيش از ده غرفه مختلف از دستاوردهاي سازمان ها، شرکت­ها و نهادهاي شرکت کننده برپاخواهد شد.وي گفت: علاقه مندان جهت اطلاعات بيشتر به سايت همايش به آدرس www.energy91.ir/ مراجعه نمايند.