پیام تسلیت هیأت رئیسه، اساتید،کارکنان و دانشجویان دانشگاه در مورد ارتحال آیت الله آقای حاج شیخ محمد تقی مروارید

انالله وانا اليه راجعون

ارتحال عالم رباني و مجاهد نستوه آيت الله آقاي حاج شيخ محمد تقي مرواريد را به ساحت مقدس حضرت بقيه الله الاعظم(عجل الله تعالي فرجه الشريف)، مقام معظم رهبري(دامت برکاته)، جامعه روحانيت، دانشگاهيان، مردم شريف استان و خانواده محترم ايشان تسليت عرض مي­نمائيم.

اين شخصيت وارسته که در دوران طاغوت در صف اول مبارزان به ايفاي نقش پرداخت، بعد از پيروزي انقلاب مقدس اسلامي نيز در صحنه­هاي مختلف نظام به عنوان يار و ياور حضرت امام(رحمه الله عليه) منشأ خدمات فراوان و ارزشمندي در استان ايلام شد. حضور پر معناي ايشان با وجود کهولت سن در راهپيمايي باشکوه 9 دي در راستاي حمايت از نظام مقدس اسلامي و اطاعت از ولي زمان مقام معظم رهبري، فراموش نشدني است. از خداوند متعال براي ايشان رحمت و رضوان و براي همه ارادتمندان و خانواده محترمشان صبر و اجر خواهانيم.