دکتربذرافشان :جدول مشخصات دانشجویان نمونه کشوری/ جزئیات جوایز اعطایی به دانشجویان

مدير کل امور دانشجويان داخل وزارت علوم، تحقيقات و فناوري با اعلام زمان برگزاري مراسم انتخاب دانشجوي نمونه کشوري، گفت: حدود 5 هزار و 22 دانشجوي نمونه کشوري داوطلب شرکت در انتخاب دانشجوي نمونه کشوري شده اند که از 80 نفر آنها در نيمه آذرماه تقدير مي شود.

مجتبي بذرافشان در گفتگو با خبرنگار مهر، ضمن اعلام زمان برگزاري مراسم انتخاب دانشجوي نمونه کشوري، به تعداد داوطلبان شرکت در اين مراسم اشاره کرد و گفت: نخستين بار بود که براي ثبت نام داوطلبان شرکت در فرايند انتخاب دانشجوي نمونه سامانه اي طراحي شد که در فرصت تعيين شده 5 هزار و 22 نفر ثبت نام کردند.

نحوه گزينش نهايي دانشجوي نمونه کشوري

مدير کل امور دانشجويان داخل وزارت علوم، جزئيات گزينش دانشجوي نمونه کشوري بعد از ثبت نام در سامانه را اعلام کرد و افزود: مرحله اول، اعلام داوطلبي دانشجوها براي شرکت در اين مراسم است که بر اساس شرايط آيين نامه بايد مدارکشان را ضميمه ثبت نام کنند.

به گفته بذرافشان دانشگاهها بعد از ثبت نام دانشجويان در سامانه به کارشناسي و گزينش داوطلبان با همکاري هيئت علميهاي انتخاب شده براي اين مرحله مي پردازند.

وي گفت: اعضاي هيئت علمي دانشگاهها موظفند شرايط داوطلبان را بررسي و بهترينها را از دانشگاه خودشان به وزارت علوم اعلام مي کنند.

عضو هيئت علمي دانشگاه فردوسي مشهد به بيان مرحله بعدي گزينش نهايي دانشجوي نمونه کشوري پرداخت و اظهار داشت: تيم اعضاي هيئت علمي دو وزارتخانه علوم، تحقيقات و فناوري و بهداشت، درمان و آموزش پزشکي پس از ارسال اسامي دانشجويان نمونه از سوي دانشگاهها، تشکيل مي شود و به انتخاب نهايي دانشجوي نمونه کشوري مي پردازند.

تعداد دانشجويان نمونه کشوري ثبت نام کننده به تفکيک مقاطع تحصيلي

رديف

مقطع تحصيلي

تعداد نفرات

کارداني

کارشناسي ناپيوسته

کارشناسي پيوسته

کارشناسي ارشد ناپيوسته

کارشناسي ارشد پيوسته

دکتري تخصصي

دکتري تخصصي باليني

دکتري حرفه اي - پزشکي

دکتري حرفه اي - دندانپزشکي

دکتري حرفه اي - داروسازي

دکتري حرفه اي - دامپزشکي

انتخاب 80 دانشجو نمونه

به گفته بذرافشان در بررسي نهايي مشخص مي شود که اين 5 هزار و 22 نفر برخي شرايط شرکت در مراسم انتخاب دانشجوي کشوري را ندارند و يا اگر هم داشته باشند دانشگاه به ترتيب اولويت خود، آنان را براساس کف و سقف امتياز گزينش کرده است.

وي با اعلام زمان برگزاري اين مراسم در نيمه آذرماه سال جاري، به تعداد نهايي دانشجويان نمونه کشوري که در مراسم تقدير مي شوند، اشاره کرد و گفت: در کل 80 دانشجوي نمونه کشوري براي تقدير اعلام مي شوند که از اين تعداد 30 دانشجوي وزارت بهداشت و 50 نفر از دانشجويان تمام دانشگاههاي وزارت علوم خواهند بود.

جزئيات جوايز اعطايي به دانشجويان نمونه

مدير کل امور دانشجويان وزارت علوم با اشاره به برخي جوايز دانشجويان نمونه کشوري در سال جاري اظهار داشت: دانشجويان نمونه کشوري علاوه بر دريافت امتياز سفر معنوي حج براي خود و يک همراه همچنين دريافت پاداش مادي، عضو بنياد ملي نخبگان خواهند شد.

مشخصات دانشجويان نمونه ثبت نام کننده

عنوان