برگزاری نشست هیات رئیسه دانشگاه بادانشجویان فعال فرهنگی

نشست هيات رئيسه دانشگاه بادانشجويان فعال فرهنگي  عصر روز دوشنبه 23/8/90با حضور دکتر علي محمدي رئيس دانشگاه درمحل سالن فرزانگان برگزارگرديد.

دراين نشست که درفضايي صميمانه برگزارشدابتدادانشجويان­ به بيان نظرات،ديدگاهها،سئوالات  وانتقادات موردنظرپرداختندکه اهم مسائل حول محورهاي ذيل مطرح گرديد:

ضرورت راه اندازي سايت خبري براي انجمنهاي علمي،اتصال اينترنت به مسجددانشگاه،کمبودبودجه کانونها،کمبودبودجه انجمنهاي علمي، تسهيل دراجراي برنامه هاي پيشنهادي دانشجويان،ضرورت توجه بيشتربه نخبگان ،ضرورت اجراي مسابقات علمي بين دانشجويان،توسعه برنامه کرسيهاي آزادانديشي،اختصاص اتاق به کانونها وانجمنهاي علمي و رفع مشکلات اينترنت خوابگاهها.

درادامه دکتر علي محمدي که  بحثهاي دانشجو.يان راياداشت کرده بود با صبروحوصله پاسخهاي لازم راارائه دادند ودرجمع بندي نهايي مطالبي رابيان داشتند .

دکتر علي­محمدي با عرض خيرمقدم به دانشجويان وتبريک فرارسيدن عيدسعيدغديرخم بيان داشت:کمال تقدير وتشکردارم ازحضور پرشور دانشجويان دراين جلسه که به بيان نظرات وانتقادات موردنظرخودپرداختندوبخصوص ازاينکه بعضي ازدانشجويان مطالبات وانتظارات  موردنظررهبرمعظم انقلاب  رامطرح کردند.

رئيس دانشگاه افزود:دانشجويان دربيان انتقادات وديدگاهاي خود نبايد فقط به نقاط منفي توجه داشته باشندونقاط مثبت راهم درسخنان خود لحاظ نموده تا بتوانند نظرات پخته تري را بيان نمايند.

دکتر علي محمدي با اشاره به حجم بالاي کاردانشگاه درحوزه هاي مختلف گفت:براي اينکه کارها سامان يابدوروند روبه رشد دانشگاه شتاب گيرد اينجانب ومجموعه همکاران با جديت وتلاش، وقت زيادي را براي انجام امور اختصاص مي دهيم وبصورت شبانه روزي درخدمت دانشگاه هستيم واميد داريم باتلاش دوستان شاهد جهش در حوزه هاي مختلف دانشگاه  باشيم.

دکتر علي محمدي درپايان ابراز اميدواري کرد برگزاري اين جلسه در حل مشکلات دانشجويان موثرباشد.