برگزاری مراسم جشن آغاز سالتحصیلی جدید

مراسم جشن آغازسال تحصيلي 90-91 شب سه شنبه 12/7/90 با حضور حجه الاسلام رحماني معاون سياسي وامنيتي استانداري ،دکتر علي محمدي رئيس دانشگاه،حجت الاسلام هاشمي معاون نهادنمايندگي مقام معظم رهبري،معاونين ،روساي دانشکده ها،مديران وجمع زيادي ازدانشجويان درجنب سالن تربيت بدني دانشگاه برگزارگرديد.

درابتداي مراسم­دکتر علي محمدي، رئيس دانشگاه  باتبريک آغازسال تحصيلي جديد وخيرمقدم به دانشجويان ورودي جديد آغاز سال تحصيلي را روز شکر گذاري ناميد و اظهار داشت: دانشجويان بايد دين را آسيب شناسي کنند و در حفظ انقلاب كوشا باشند.

وي در ادامه افزود: دانشجويان بايد با افزايش بصيرت حول محور رهبري و ولايت وحدت داشته باشند و در کنار احترام به پدر و مادر خوب درس بخوانند.

درادامه حجه الاسلام رحماني معاون سياسي وامنيتي استانداري درسخنان کوتاهي باتبريک آغازسال تحصيلي به دانشجويان برتوجه جدي به دانشگاهها براي خودکفايي علمي تاکيدکرد.