افتتاح کتابخانه تخصصی دانشکده فنی ومهندسی

طي مراسمي با حضور دکترعلي محمدي رئيس دانشگاه،دکتر پوراشرف معاون پژوهشي  وفناوري دانشگا ه ودکتر دهقاني رئيس کتابخانه مرکزي ومرکزاسناددانشگاه کتابخانه تخصصي  دانشکده فني ومهندسي افتتاح گرديد.

دکتر دهقاني رئيس کتابخانه مرکزي دانشگاه درحاشيه مراسم درگفتگوباخبرنگارروابط عمومي گفت: اين کتابخانه داراي 4500جلدکتاب درحوزه تخصصي رشته هاي فني ومهندسي مي باشد.

وي افزود:همچنين برا ي رفاه حال دانشجويان سالن مطالعه کتابخانه با گنجايش 100نفردردوبخش خواهران وبرادران  راه اندازي شد.

دکتر دهقاني  از راه اندازي کتابخانه تخصصي ساير دانشکده ها  درآينده نزديک خبردادوگفت: با تمهيدات  ورايزنيهاي انجام گرفته کتابخانه تخصصي دانشکده علوم پايه ودانشکده کشاورزي درآينده نزديک افتتاح خواهدشد.

.