برگزاری نشست گرامیداشت دهه ریاضی دردانشگاه

نشست گراميداشت دهه رياضي با حضور دکتر علي محمدي رئيس دانشگاه ،دکترشوهاني مديرامورفرهنگي واجتماعي دانشگاه ،آقاي الماسي مديرگروه رياضي ،اعضاي هيات علمي وجمعي ازدانشجويان  رشته رياضي  صبح روزدوشنبه 9/8/90درمحل سالن فرزانگان برگزارگرديد.

درابتداي مراسم آقاي الماسي مديرگروه رشته رياضي با گراميداشت دهه بزرگداشت علم رياضي وخيرمقدم به حاضرين گفت:حضور اعضاي محترم هيات علمي ودانشجويان گرامي وعلي­الخوص حضور جناب آقاي دکتر علي محمدي رئيس دانشگاه به اين جلسه را گرامي مي داريم واميدواريم  حاضرين ازاين جلسه بهره لازم راببرند.

وي افزود:درسي ويکمين جلسه شوراي انجمن رياضي تصويب شد که دهه اول آبان هرسال  بعنوان دهه علم رياضي نامگذاري شود تاتوجه همگان به علم رياضي جلب شود.

درادامه دکتر علي محمدي رئيس دانشگاه باتبريک دهه علم رياضي به اعضاي هيات علمي ودانشجويان اين رشته گفت:اگرتاريخ  زندگي رياضيدانان بزرگ رابررسي نمائيم پي­خواهيم­ بردکه­اينان فيلسوف،فقيه،معمار،مهندس،منجم ورياضيدان بوده انداشخاصي مثل ابوعلي سينا،خواجه نصيرالدين طوسي وشيخ بهايي و...واين امر ازتلاش پي گيرآنهاحکايت دارد.

رئيس دانشگاه افزود:نامگذاري دهه اول آبان بعنوان دهه علم رياضي  بصورت عام براي جلب توجه عموم به اين علم است وبصورت خاص از اهميت بالاي اين علم درجامعه حکايت دارد.

وي افزود:واردشدن درعرصه علم رياضي باعث شکوفايي استعدادها،دقت،تلاش، تمرکزوعمق نگري طالبان اين علم ميشود که خود اين موارد حاکي ازاهميت اين علم مي باشد.

دکتر علي محمدي ادامه داد :از دانشجويان فرهيخته خواهانم با تأسي از دانشمندان صاحب نام ايران اسلامي دررشته رياضي مثل خواجه نصيرالدين طوسي وشيخ بهايي علاوه بر خبره شدن دررشته رياضي درساير علوم وحوزه ها هم مطالعه نموده وصاحب نظر شوند زيرا کشورما که دربرابر سيل عظيم دشمنيها وکينه توزيهاي استکبار جهاني قرار دارد به دانشجويان صاحب نظر درحوزه هاي مختلف نياز اساسي دارد وآنچه که مي تواند ايستادگي انقلاب اسلامي در برابر استکبار رافراهم آورد پيشرفت علمي مي باشد وعلت قدرت استکبار هم در اين حوزه است.

دکتر علي محمدي تاکيدکرد:درکنار پرداختن به علم بايد با برنامه وبا جديت به اخلاق ومعنويت هم بپردازيم واگرجوانان ازلحاظ اخلاقي رشد داشته باشند خواهند توانست با قدرت قله هاي رفيع علم وفناوري را فتح نمايند وعملکرد چندين ساله ما صحت اين گفتار راتأييدمي­ نمايد.

دکتر علي محمدي افزود:ازدانشجويان عزيز خواهانم در پرداختن به مسائل علمي ترس نداشته باشند وبا شجاعت به کارهاي علمي وتحقيقاتي روي آورندتابا بدست آوردن اعتماد به نفس امکان تسلط برجنبه هاي جديد علم وفناوري رابوجودآورند.

رئيس دانشگاه بااشاره به  سابقه تمدن درخشان اسلامي درقرون گذشته گفت:زماني که غرب دردوران عقب ماندگي به سرمي بردجهان اسلام با محوريت ايران تمدن بزرگ اسلامي را بوجود آورده بود که به اقرار خود غربيها بخش بزرگي  از دستاوردهاي بزرگ علمي درزمينه هاي مختلف ازاين تمدن بزرگ به غرب منتقل شده است وما با تلاش  وبرنامه ريزي درست مي توانيم اين تمدن بزرگ را دوباره برپانمائيم وجهش وپيشرفتهاي ايران اسلامي دردهه هاي اخير حکايت ازاين امردارد.

دکتر علي محمدي درادامه با اشاره به برگزاري اين جلسه ازطرف انجمن علمي رياضي گفت:از دبيران واعضاي محترم عضوانجمنهاي علمي تمامي رشته­هاخواهانم با جديت وبا برنامه وارد فعاليتهاي علمي وفرهنگي شوند وبستر لازم براي استفاده از توان دانشجويان درزمينه هاي مختلف را فراهم آورند.

دکتر علي محمدي درپايان به بيان خواسته هاي اصلي خود ازدانشجويان پرداخت وگفت:از دانشجويان خواهانم درزمينه فعاليتهاي علمي ، فرهنگي وتزکيه نفس  اهتمام داشته باشند.

درادامه خانم دکتر مرادي عضو هيات علمي گروه رياضي به بيان جايگاه واهميت علم رياضي پرداخت وگفت:رياضيات  يک هنر است ،هنردرست فکرکردن ودرست انديشيدن ودنياي رياضي زيباست وانسان را مجذوب مي نمايدورياضي يک زبان دقيق است ومي تواند پديده هاراتجزيه وتحليل نمايد.

وي افزود :رياضي خارج ازدنياي مانيست ودرزندگي ماجريان داردوزندگي هرکدام ازما يک معادله است ووظيفه ما شناخت وتبيين اين معادله مي باشدورياضيات مقدمه اي براي رسيدن به خالق هستي  است.

درادامه دانشجويان حاضر به بيان ديدگاههاوسئوالات موردنظر خود درحوزه هاي مختلف آموزشي ،فرهنگي ،امکانات دانشکده علوم پايه وضرورت تقويت انجمن علمي رياضي پرداختندکه اساتيد حاضر در جلسه پاسخهاي لازم راارائه دادند.