نشست مقام عالی وزارت علوم ،تحقیقات وفناوری با روسای دانشگاهها وموسسات آموزش عالی استان

نشست جناب آقاي دکتردانشجووزيرمحترم علوم ،تحقيقات وفناوري با روساي دانشگاهها وموسسات آموزش عالي استان صح روز پنج شنبه 8/10/90در محل سال جلسات حوزه رياست برگزار گرديد.

دراين نشست دکتردانشجووزيرمحترم علوم ،تحقيقات وفناوري گفت:دانشگاههاي كشور بايد تلاش كنند اعضاي هيات علمي خود را از ميان افراد تحصيل كرده بومي انتخاب كنند زيرا سبب ماندگاري آنها خواهد شد.

وي ادامه داد: دغدغه اصلي در دانشگاهها، دين مداري اين مراكز آموزشي است و رويكرد اصلي من نيز از بدو وزارت همين مساله بوده است.

وزير علوم در خصوص مشكلات دانشگاه فني و حرفه اي نيز گفت: تاسيس اين دانشگاه از ابتدا مبتني بر كار كارشناسي نبود ولي اكنون اين دانشگاه عضوي از خانواده آموزش عالي كشور است و سعي مي كنيم به آن كمك كنيم.

وي همچنين از آمادگي اين وزارتخانه براي پرداخت حق مستمري مربيان دانشگاههاي آزاد و غير انتفاعي به ميزان 50 درصد خبر داد.

دکتردانشجو همكاري متقابل دانشگاه ايلام و مراكز آموزشي غيرانتفاعي استان را مفيد ارزيابي كرد و گفت: در اين زمينه وزارت علوم نيز كمك خواهد كرد تا شاهد نوعي هم افزايي علمي در استان باشيم.

دکتردانشجو افزايش ظرفيت دانشگاه هاي غير انتفاعي استان را كه يكي از خواسته هاي مطرح شده از سوي روساي اين دانشگاها بود، مستلزم ايجاد زيرساختهاي مطلوب عنوان كرد.

دکتردانشجو در بخش ديگري از سخنان خود گفت: در آموزش عالي كشور يك رويه سياستي براي همه دانشگاهها اعم از دولتي، غير انتفاعي، آزاد و.. حاكم است كه در نهايت بايد به پيشبرد سياستهاي نظام و سياستگزاري هاي اعلام شده از سوي شوراي عالي انقلاب فرهنگي منجر شود.

وزيرعلوم درادامه اظهار داشت: دانشگاهها محلي براي تربيت كادر متخصص و متعهد و تربيت سربازان امام زمان(عجج) است و محلي براي فعاليت هاي جناحي و گروهي احزاب نيست.

دکتردانشجو افزود: البته اين بدان معنا نيست كه در دانشگاههاي كشور تفكر سياسي وجود نداشته باشد بلكه منظور اين است كه دانشگاهها محل سوء استفاده و جولان دادن فرد يا گروههاي سياسي شركت كننده در انتخابات نباشد.

وزير علوم به روساي دانشگاههاي كشور هشدار داد كه از ورود افراد و گروههاي سياسي و جناحي براي كادرگيري انتخاباتي در درون دانشگاهها ممانعت كنند.

دکتردانشجو تاكيد كرد: تا زماني كه من بعنوان وزير علوم باشم، هرگز اجازه چنين استفاده هاي ابزاري از دانشگاهها را نخواهم داد و براي مقابله با چنين رفتارهايي ابزارهاي قانوني لازم را نيز در اختيار دارم.

وزير علوم گفت: دانشگاههاي ما بايد محل تربيت افرادي باشد كه داراي بصيرت باشند و فتنه ها را بشناسند و فرق بين الله اكبر حقيقي با الله اكبر تزويري و قران متكلم با قرآن سرنيزه را نيز درك كنند.

وزير علوم با اشاره به فتنه پس از انتخابات، گفت: در تاريخ انقلاب افرادي در سطوح مرجعيت، رييس جمهور، نخست وزير، رييس مجلس و وزير داشتيم كه به دليل زاويه پيدا كردن با ولايت فقيه دچار لغزش و انحراف شدند.

دکتردانشجو افزود: عاقبت به خيري ما در ولايت مداري ماست و اميدواريم همواره بتوانيم پيوند مستحكمي با ولايت فقيه داشته باشيم همانگونه كه ملت ايران در حماسه 9 دي اين مساله را در حد اعلا به جهانيان ثابت كردند.

درادامه روساي دانشگاهها وموسسات آموزش عالي استان به بيان ديدگاهها ومشکلات موردنظر خود پرداختند که اهم مسائل حول محورهاي ذيل مطرح گرديد:

صدور مجوز جذب اعضاي هيئت علمي دانشگاهها، بورسهاي تحصيلي، تامين نيروي انساني، افزايش بودجه، راه اندازي برخي رشته ها در مقطع تحصيلات تكميلي و افزايش سقف وام دانشجويي .