حضورریاست دانشگاه در منزل شهید مرتضی ساده میری

همزمان با بزرگداشت هفته بسيج دکتر علي محمدي رئيس دانشگاه،حجه الاسلام والمسلمين هاشمي معاون نهادنمايندگي مقام معظم رهبري،دکتر گودرزي معاون پشتيباني ومنابع انساني،دکتر سياري معاون فرهنگي واجتماعي،     آقاي حاجي زاده سرپرست اموردانشجويان شاهدوايثارگر،آقاي شهاب ناصري مسئول پايگاه مقاومت اداري، آقاي فتاحي مديرروابط عمومي دانشگاه وپنج نفرازدانشجويان عضو کانون ايثار شب دوشنبه 30/8/90در منزل شهيد مرتضي ساده ميري حضوريافته وبا خانواده اين شهيد بزرگوار ديدارنمودند

دراين ديدار ابتداحجه الاسلام هاشمي معاون نهادنمايندگي ياد وخاطره شهداي گرانقدر جنگ تحميلي وبخصوص شهيد ساده ميري را گرامي داشت وگفت:بسيج يادگار ارزشمند امام خميني (ر)است وگراميداشت هفته بسيج بزرگداشت رشادتها وحماسه هاي کساني است که درطول هشت سال جنگ تحميلي با تمام توان از کيان ايران اسلامي حفاظت کردندوآسايش ورفاه امروز حاصل زحمات آن عزيزان است.

بسيجيان با شجاعت وايثار خودصحنه هايي رادر طول جنگ تحميلي ثبت نمودند که تمام معادلات وپيش بيني هارا به هم زده وزبوني دشمنان انقلاب اسلامي را موجب شدند .

درادامه برادر شهيد ساده ميري به بيان خاطراتي از شهيد ساده ميري پرداخت.