اولین کارگاه آموزشی نانوتکنولوژی دردانشگاه برگزارگردید

اولين کارگاه نانوتکنولوژي به همت معاونت پژوهشي وستادنانوتکنولوژي نهادرياست جمهوري وشرکت صنعت پژوهان کوشاي سپاهان با شرکت جمع زيادي از اعضاي هيات علمي،کارکنان ودانشجويان روز پنج شنبه درمحل سالن فرزانگان وآيت اله حيدري برگزارگرديد.

درابتداي اين نشست ،فيض اله امامي مسئول برگزاري کارگاههاوپانل هاي آموزشي دانشگاه،ضمن خيرمقدم به حضارومدرسان اعزامي گفت:اميداست اين کارگاه زمينه وگام اوليه براي برگزاري تخصصي کارگاه هاي نانوتکنولوژي درآينده شود،.

وي افزود:سعي ما برآن است درآينده کارگاههاي نانوتکنولوژي ،بصورت تخصصي تردربخش هاي کشاورزي،فني ومهندسي،علوم پايه ودامپزشکي برگزارگردد.

سپس مهندس طالبيان ،مديرعامل شرکت صنعت پژوهان کوشاي سپاهان با اشاره به معرفي شرکت وسابقه برگزاري اين نمونه کارگاه هاگفت:اين شرکت يکي ازمجريان طح برگزاري کارگاه هاي نانوتکنولوژي نهادرياست جمهوري مي باشد.

درادامه خانم مهندس برهاني مدرس کارگاه  مطالبي درباره نانوتکنولوژي ووضعيت ايران دراين زمينه بيان داشت.