حجه الاسلام عبدالهی: تنها گذاشتن ولایت، همه را دچار فتنه می‌کند

مسئول واحد جنگ نرم نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاه‌هاي کشور گفت: غبار فتنه همه جا را فرا گرفته است، بنابراين اگر ولايت را تنها بگذاريم، همه دچار فتنه مي‌شوند.

نشست هم انديشي جنگ نرم با حضور دکتر علي محمدي، رئيس اين دانشگاه، حجت الاسلام هاشمي معاون نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاه وجمعي ارساتيد ودانشجويان وباسخنراني حجه الاسلام عبدالهي مسئول واحد جنگ نرم نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاه‌هاي کشور صبح روزيک شنبه 21/9/90  برگزار شد، تصريح کرد: جبهه جنگ نرم يک تفاوت اساسي با جنگ سخت دارد و آن هم تفاوت در نوع فرماندهان جنگ است؛ فرماندهان جنگ نرم صاحبان فکر و اساتيد هستند.

وي با بيان اينكه در جنگ نرم بايد احساس تکليف و وظيفه کنيم تا در آن پيروز شويم، بيان كرد: ما بايد به عنوان ديدبان انقلاب مراقب سنگرهاي معنوي و فرهنگي باشيم، چراکه جنگ نرم بر اعتقادات و باورهاي مردم يورش مي برد.

مسئول واحد جنگ نرم نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاه هاي کشور تاکيد کرد: غربي ها و اسرائيل ايران را سرچشمه اسلام مي دانند و مي گويند گل آلود کردن وضعيت افغانستان و عراق کار را به جايي نمي رساند و بايد ابتدا سرچشمه را آلوده کرد.

حجه الاسلام عبداللهي تصريح کرد: انقلاب اسلامي ايران زماني از پا درمي آيد که اعتقادات و باورهاي ديني و مذهبي مردم فراموش شود.

وي با اشاره به اينكه فتنه در انساني كه به عمق بصيرت و گرماي دروني دين دست يافته باشد تاثيري نخواهد داشت، گفت: غبار فتنه همه جا را فرا گرفته است و اگر ما ولايت را تنها بگذاريم، همه دچار فتنه مي شوند.